• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalanan Kadın İntihara Kalkıştı

Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalanan Kadın İntihara Kalkıştı
Aksaray'da hırsızlık yapmak için girdiği komşunun evinde suçüstü yakalanan 27 yaşındaki S.U., eşine ait ruhsatsız pompalı tüfekle intihar etmeye kalkıştı.

Aksaray'da komşusunun evinden hırsızlık yaparken fark edilince kaçtığı ileri sürülen 27 yaşındaki S.U., pompalı tüfekle intihara kalkıştı. Polis tarafından ikna edilen ve ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen genç kadın, kendisine iftira atıldığını iddia etti.

YAKALANDI, İNTİHARA KALKIŞTI

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5228 Nolu Sokak'ta Adlen Ağan'a ait tek katlı müstakil bir evde meydana geldi. 23 yaşındaki Oruç Ağan, iddiaya göre İstanbul'da olan ağabeyi Adlen Ağan'ın evinin yanından geçerken evden ses geldiğini duydu. Bunun üzerine ağabeyinin havalandırmak için aralık bıraktığı mutfak penceresinden içeri girip evi kontrol ettiğinde, iddiaya göre, yatak odasında komşuları S.U.'yu evdeki eşyaları karıştırırken gördü. S.U. da elindeki içinde makarna, pirinç gibi malzemelerin bulunduğu poşetle mutfak penceresinden kaçıp, yaklaşık 100 metre ilerideki kendi evine girdi. Ardında da eşi 48 yaşındaki H.U.'ya ait ruhsatsız pompalı tüfekle intihar etmeye kalkıştı.

"İÇERİDE YAKALADIM"

Oruç Ağan, polisi arayıp bilgi verdi. Olay yerine gelen polisler, genç kadını ikna edip intihardan vazgeçirdi. Genç kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, ruhsatsız tüfeğe de el konuldu. Polis, hırsızlık yapıldığı iddia edilen evde parmak izi araştırması yaptı. Oruç Ağan "İçeride yakaladım. Ne alıp almadığını bilmiyorum. Aradım ağabeyime sordum 'Değerli eşyanız var mı?' diye. Onlar da geliyorlar zaten. Ben kadının kendisini vurmasından korktum" dedi.

"EVİN ÖNÜNDEN GEÇİYORDUM"

Kucağında çocuğuyla birlikte polis merkezine giden S.U., "Beni hırsızlıkla suçladılar. Evin önünden yengemlere geçip gidiyordum. Pencerelerini açık bırakmışlar. Kim girmişse beni suçluyorlar. 'Hırsızsın, evi dağıtmışsın. makarnaları falan çalmışsın' diyorlar. Sanki benim evde yiyecek bir şeyim yokmuş gibi" dedi.

Olayı duyup gelen S.U.'nun eşi H.U. da "Parmak izlerinden gerçek ortaya çıkar. Eğer eşim hırsızlık yaptıysa da cezasını çeksin" dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim