• BIST 9645.02
  • Altın 2410.746
  • Dolar 32.6001
  • Euro 34.7717
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Hırsızlık için girdiği evde parmağını bıraktı

Hırsızlık için girdiği evde parmağını bıraktı
Beyoğlu'nda hırsızlar girdikleri evde fark edilince ev sahibi tarafından kovalandı.

Beyoğlu'nda hırsızlar girdikleri evde fark edilince ev sahibi tarafından kovalandı. Kaçan hırsızlardan birisinin parmağı, merdiven korkuluklarına sıkışarak koptu. Parmağının düşmesine aldırış etmeden kaçan hırsızlar, kayıplara karıştı.

Olay 06.00 sıralarında Sururi Mehmet Efendi Mahallesi Keramet Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre apartmanın 5. katında bulunan bir daireye giren hırsızlar, evde bulunan 2 laptop ve 1 telefonu alarak evde diğer odaları dolaşmaya başladı. Seslere uyanan ev sahibi Veysel Durmuş'la hırsızlar arasında arbede çıktı. Ev sahibi, çaldıkları malzemelerle kaçmaya başlayan hırsızları kovaladı. Bu sırada kaçan hırsızlardan birinin serçe parmağı, merdivenlerin demir korkuluklarına takılarak koptu. Parmağının kopmasına aldırış etmeden kaçan hırsızlar, izlerini kaybettirdi. Hırsızın kopan parmağı binanın içinde kaldı. Apartman sakinlerinin yerdeki parmağı ve kan izlerini fark etmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak delil topladı. Kopan parmağı delil torbasına koyan polis ekipleri, emniyete götürdü.

Hırsızların çıkardığı sese uyandığını söyleyen ev sahiplerinden Veysel Durmuş, "Gece uyuyordum. 06.30 civarıydı fısıltıyla uyandım. Bir baktım 3 tane hırsız laptopumla telefonumu çalmış. Koştuk peşlerinden öyle yani kaçtılar. Korkuluklara takılmış herhalde parmağını düşürmüş." dedi.

Yerdeki parmağı ve kanları görerek polisi aradığını söyleyen bir apartman sakini de, "Ben merdivenlerden iniyordum aşağıya kanları gördüm. Bu merdivenleri ben siliyorum kim kirletti diye kızdım. Çıktım gittim ama geri döndüğümde yerde bir şey gördüm. Dikkatli şekilde bakınca korkudan kendimi dışarı attım. Serçe parmağı kesilip atılmış oraya. Sonra merdivenlere bakınca yukarıda da kanlar vardı. Korktum dışarı çıktım komşuma gidip polisi aradım. Herhalde korkuluklara takılmış güya öyle kesilmiş." diye konuştu.

Polis ekipleri, kaçan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Cihan

Hırsızlık için girdiği evde parmağını bıraktı

Hırsızlık için girdiği evde parmağını bıraktı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim