• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Hırsızların Pişkinliği Pes Dedirtti

Hırsızların Pişkinliği Pes Dedirtti
Gaziantep'te yaşanan hırsızlık olayında hırsızlık zanlıları bir gecede, aynı iş yerini iki kez soyarak çaldıkları çelik para kasasıyla kayıplara...

Gaziantep'te yaşanan hırsızlık olayında hırsızlık zanlıları bir gecede, aynı iş yerini iki kez soyarak çaldıkları çelik para kasasıyla kayıplara karıştı. O anlar ise iş yerine ait güvenlik kamaraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi 421 Nolu Cadde'deki bir dönerci dükkanında yaşandı. İş yerine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Kadir Yıldırım'a ait iş yerine gece saat 01.05'te kapı kilitlerini kırarak giren kimliği belirlenemeyen iki şahıs televizyon, telefon ve çekmecede bulunan bir miktar parayı alarak iş yerinden ayrıldı. Aradan yaklaşık 2 saat geçtikten sonra saat 03.15'te aynı şahıslar tekrar gelerek iş yerinde ait 200 kiloluk çelik para kasasını alarak olay yerini terk edip kayıplara karıştı.

Aynı cadde üzerindeki diğer 5 iş yeri de aynı şahısların tarafından soyulduğunu iddia eden iş yeri sahibi Kadir Yıldırım, "Hırsızlık olayları bu kadar çok yaşanıyorsa, demek ki burada büyük bir güvenlik eksikliği var" dedi.

Yaşanan hırsızlık olayında 5 bin TL zararı olduğunu belirten Yıldırım, "Son bir ay içerisinde soyulan dükkan sayısı benimki ile birlikte 6 oldu. Bütün esnaflarımız soyuldu, sıra bendeymiş. Ben buradan yetkililere sesleniyorum, bu bölgede çok büyük bir güvenlik eksikliği var. Hırsızlara çok meydan veriliyor. Görüntülerde de olduğu gibi, bir çok esnafın dükkanını soyan hırsızlar hep aynı kişiler. Benim bu hırsızlık olayında 5 bin TL zararım var. Bu hırsızlık olaylarının sık yaşanması durumunu ben şu şekilde yorumluyorum, ya polis ekipleri eksik ya da ilgi yok" şeklinde konuştu.

Hırsızların Pişkinliği Pes Dedirtti

Hırsızların Pişkinliği Pes Dedirtti

Hırsızların Pişkinliği Pes Dedirtti

Hırsızların Pişkinliği Pes Dedirtti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim