• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Hırsızın Arkadaşlarından Sosyal Medyada İntikam Yemini

Hırsızın Arkadaşlarından Sosyal Medyada İntikam Yemini
Adana'da aynı gece bir dükkana 3 kez girmek isterken ev sahibinin ateş açması sonucu ölen hırsızın arkadaşlarının, sosyal medya üzerinden intikam yemini...

Adana'da aynı gece bir dükkana 3 kez girmek isterken ev sahibinin ateş açması sonucu ölen hırsızın arkadaşlarının, sosyal medya üzerinden intikam yemini ettikleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı'nda 10 Ocak 2015 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, gece 5 kişi, Güney Kuşak Bulvarı'nda bulunan bir kuaför dükkanına girmek için aynı gece 3 kez gelip hırsızlık girişiminde bulundu. Zanlılar, en son geldiklerinde Mustafa Bulut(22) montunun içinden demir kesme makası çıkartıp pencerenin korkuluk demirlerini kesmeye başladı. Arkadaşları E.Ö. (14) ile M.Ö. (17) de kendisine yardım etti. Bu sırada R.C.(23) ile M.O. (22) da gözcülük yapmaya başladı. Bir süre demiri kesmeye çalışan ve korkuluğun bir tarafını kesmeyi başaran şahıslar, diğer demirleri kesmek isterken ev sahibi S.G (36) seslere uyanıp ikinci katın penceresine çıktı. Hırsızları görünce bir gecede 3 kez geldikleri için sinirlenen Sinan Güzel, bu kez tabancasına sarılıp ateş etti. Hırsızlar Sinan Güzel'i görür görmez kaçmaya başladı. Ancak kaçarken zanlılarından Mustafa Bulut yaralandı. Arkadaşları hemen yaralı Mustafa Bulut'u otomobil ile hastaneye kaldırdı ancak şahıs hayatını kaybetti. Olaydan sonra polise teslim olan katil zanlısı S.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, olaydan sonra hırsızlık girişiminde bulunan 4 zanlıyı da yakaladı. Zanlılardan ikisinin yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğünde ifadeleri alındı. İfadeleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. 4 zanlı da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu olaylar yaşandıktan sonra suç ortağı arkadaşlarının ölmesine çok üzülen arkadaşları sosyal medya aracılığıyla S.G hakkında çıkan haber fotoğraflarını paylaşıp altına "senin kanın yerde kalmayacak, sen cezaevinden çık senin canını ben alacağım, insan havaya sıkar, ayağa sıkar; kalbe mi sıkar" diye paylaşımlar yaptıkları ortaya çıktı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim