• BIST 9681.57
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Hıncal Uluç: Prandelli G.Saray'ı zehirledi

Hıncal Uluç: Prandelli G.Saray'ı zehirledi
Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Dürüst, Albayrak ile birlikte Florya'dan sorumlu oldu ve Sportif A.Ş.'de görev alması hatta CEO'luk görevine getirilmesi söz konusu... Geçici bu dönem için Dürüst neler verebilir?

Ali Dürüst benim yakın ve çok da sevdiğim bir arkadaşım. Ali Dürüst'ün bir tek huyu var; 'Ben elimi taşın altına koymayayım da her türlü görevi yapayım!' İşte tam ona göre bir görev buldular. Hiçbir şeyden sorumlu değil, orada gidecek, gelecek.
Ali Dürüst istese bu kongrede başkan olurdu.
Ali Dürüst istese hem Alp Yalman hem Duygun Yarsuvat onu ikinci başkan olarak yanına alırdı. Ama Ali Dürüst onları istemedi.
Ali Dürüst "Ben elimi taşın altına koymayayım, Galatasaraylılığımı başka türlü göstereyim.
Elim taşın üstünde olarak göstereyim" dedi. İşte taşın üstünde eli!..
Galatasaray yenilirse hesaplar, Abdurrahim Albayrak ile Duygun Yarsuvat'tan sorulacak.
Yenerse 'Ali Dürüst geldi, işler düzeldi' olacak. "Commedia dell'arte" derler buna İtalyanlar... Prandelli de belki anlar!.

Affedilmesinin ardından A takımla iki gün antrenmana çıkan Sabri ilk 11'de şans buldu. Sabri'nin sağ bekteki performansını nasıl buldunuz?

Galatasaray'ın şu ana kadarki sağ bekleri o kadar kötü oynadı ki... Ama bu onların da kabahati değil... Galatasaray'da herkes kötü oynuyor çünkü kimse kendinden de emin değil, yerinden de emin değil. Bir gün ilk 11'de, ondan sonra 18'de yok! Sonra yine ilk 11'de... Alay eder gibi... 

TAKIM KAPTANI SELÇUK DEĞİL 

Bir takımı eline verip "Al bunları zehirle" desen ancak onu başarır Prandelli... Fenerbahçe'ye faydası İsmail Kartal'dan fazla!..
Şöyle bir ligin oynandığı bir dönemde, iyi bir hocayla, -herhangi bir yerli hocayla; Yılmaz Vural'la, Hikmet Karaman'la- şu anda Galatasaray 10 puan farkla öndeydi.
Sabri'nin Veysel ve Tarık'tan farkı hırsı ve liderlik vasfı... O da hatalar yaptı ama mazereti var. Adamın sahaya çıkması bile mucize...
Başkası olsa küser, giderdi. Ama Sabri çıktı oynadı.
Takımı coşturma yönünden de elinden geleni yaptı. Takımın kaptanı Selçuk değil, Sabri'ydi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim