• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Hilton Ailesi zor durumda!

Hilton Ailesi zor durumda!
Hiltonun güzel varisleri Paris ve Conrad Hilton, özel yaşantılarıyla dünya magazin gündeminin değişmez ikilisi olmaya devam ederken son haber Conrad Hilton'un vukaatlarından geldi... Hilton Otelleri'nin varislerinden Conrad Hilton neler yapmış neler?

Hiltonun güzel varisleri  Paris ve Conrad Hilton, özel yaşantılarıyla dünya magazin gündeminin değişmez ikilisi olmaya devam ederken son haber Conrad Hilton'un vukaatlarından geldi.

Hilton Otelleri'nin varislerinden Conrad Hilton, geçen yıl bir uçak yolculuğu sırasında çıkardığı olaylar nedeniyle 750 saat toplum hizmeti verme cezasına çarptırıldığı ifade edildi.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde görülen davada yargıç, Conrad Hilton'ın 5 bin dolar da para cezası ödemesine hükmetti.21 yaşındaki Hilton, Hilton ailesinin en sosyetik üyesi Paris Hilton'ın da kardeşi.

Conrad Hilton geçen yıl İngiliz Havayolları'nın Londra-Los Angeles seferi sırasında yolculara küfretmekle ve mürettebatı ölümle tehdit etmekle suçlanmıştı.

Uçağın mürettebatı Hilton'a kelepçe takmak zorunda kalmıştı. Hilton, mahkemede özür dilemiş ve bir daha aynı davranışı asla tekrarlamayacağını söylemişti.

PSİKOLOJİK DESTEK GÖRECEK

Conrad Hilton ayrıca mahkeme kararı ile psikolojik tedavi görecek. Hilton'un tedavi göreceği bir diğer alan da madde bağımlılığı olacak.Genç Hilton'un yargılandığı tek dava ise bu değil.Dikkatsiz araç kullanmakla da suçlanan Hilton geçen yıl Ağustos ayında da polisin dur ihbarına aldırmayıp kaçmaya çalışmış, spor aracını ile bir ağaca çarparak elinden yaralanmıştı.

Magazin gündemlerinde çıktığı aman uzun süre kendini koruyan Paris Hilton yine gündeme düştü. Ama bu sefer kendisi değil kardeşi olan ConradHilton.Hilton Otelleri’nin varislerinden Conrad Hilton, geçen yıl bir uçakyolculuğu sırasında çıkardığı olaylar nedeniyle 750 saat toplum hizmeti vermecezasına çarptırıldı.

Conrad Hilton geçen yıl İngiliz Havayolları’nınLondra-Los Angeles seferi sırasında yolculara küfretmekle ve mürettebatı ölümletehdit etmekle suçlanmıştı. ABD’nin Kaliforniya eyaletinde görülen davadayargıç, Conrad Hilton’ın 5 bin dolar da para cezası . 21 yaşındaki Hilton, Hilton ailesinin en sosyetik üyesiParis Hilton’ın da kardeşi.Conrad Hilton geçen yıl İngiliz Havayolları’nın Londra-Los Angeles seferi sırasında yolculara küfretmekle ve mürettebatı ölümletehdit etmekle suçlanmıştı.Uçağın mürettebatı Hilton’a kelepçe takmak zorundakalmıştı.

Hilton, mahkemede özür dilemiş ve bir daha aynı davranışı aslatekrarlamayacağını söylemişti.ABD’nin Kaliforniya eyaletinde görülen davada yargıç, ConradHilton’ın 5 bin dolar da para cezası ödemesine hükmetti.Psikolojik tedavi görecek olan Conrad Hilton ayrıca mahkemekararı ile de psikolojik tedavi görecek. Hilton’un tedavi göreceği bir diğeralan da madde bağımlılığı olacak.Genç Hilton’un yargılandığı tek dava ise budeğil.

Dikkatsiz araç kullanmakla da suçlanan Hilton geçen yıl Ağustos ayındada polisin dur ihbarına aldırmayıp kaçmaya çalışmış, spor aracını ile bir ağacaçarparak elinden yaralanmıştı.Hiltonun güzel varisleri Paris ve Conrad Hilton, özelyaşantılarıyla dünya magazin gündeminin değişmez ikilisi olmaya devam ederkenson haber Conrad Hilton’un vukaatlarından geldi.

Conrad Hilton geçen yıl İngilizHavayolları’nın Londra-Los Angeles seferi sırasında yolculara küfretmekle vemürettebatı ölümle tehdit etmekle suçlanmıştı. Sosyetik güzel Paris Hilton’un21 yaşındaki kardeşi Conrad Hilton’un başı büyük belada.

Conrad geçen yılİngiliz Havayolları’nın Londra-Los Angeles seferi sırasında uçakta çıkardığıolaylar yüzünden mahkemelik olmuştu.

21 yaşındaki Hilton, Hilton ailesinin en sosyetik üyesiParis Hilton’ın da kardeşi. Conrad Hilton geçen yıl İngiliz Havayolları’nınLondra-Los Angeles seferi sırasında yolculara küfretmekle ve mürettebatı ölümletehdit etmekle suçlanmıştı.

Uçağın mürettebatı Hilton’a kelepçe takmak zorundakalmıştı. Hilton, mahkemede özür dilemiş ve bir daha aynı davranışı aslatekrarlamayacağını söylemişti.

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde görülen davada yargıç, ConradHilton’ın 5 bin dolar da para cezası ödemesine hükmetti.

Psikolojik tedavi görecek olan Conrad Hilton ayrıca mahkemekararı ile de psikolojik tedavi görecek. Hilton’un tedavi göreceği bir diğeralan da madde bağımlılığı olacak.

Genç Hilton’un yargılandığı tek dava ise budeğil. Dikkatsiz araç kullanmakla da suçlanan Hilton geçen yıl Ağustos ayındada polisin dur ihbarına aldırmayıp kaçmaya çalışmış, spor aracını ile bir ağacaçarparak elinden yaralanmıştı.

Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim