• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Hikmet Karaman’dan Batalla’ya Övgü

Hikmet Karaman’dan Batalla’ya Övgü
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla'nın Bursa için bir sembol olduğunu belirterek, "Karakterli...

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla'nın Bursa için bir sembol olduğunu belirterek, "Karakterli ve adam gibi adam. Geçen hafta attığı gol de klasını ortaya koyuyor. Bizde de Kweuke bir sembol" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, dün geldiği Bursa'da hazırlıklarını Bursa Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. 2012-2013 sezonunda bir süre çalıştırdığı yeşil-beyazlı takımın lige istikrarlı olarak giremediğini belirten Karaman, "İniş çıkışı her takım yaşıyor. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. İki ayakta koşan takımız. Fazla maç oynamak avantaj ve dezavantaj olabiliyor. İyi bir maç çıkarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"BATALLA BURSA'DA BİR SEMBOL"

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla'nın performansını da değerlendiren deneyimli teknik adam, "Ben buradan ayrılırken Batalla teşekkür ederek uğurladı. Türklerin tabiriyle "hakkınızı helal edin" dedi. Karakterli ve adam gibi adam. Batalla Bursa'da bir sembol. Geçen hafta attığı gol de klasını ortaya koyuyor" diye konuştu.

"FUTBOL BİR SAVAŞ"

Kendi takımlarında da Kamerunlu oyuncu Kweuke'nin bir sembol olduğunu ifade eden Karaman, "Her ne kadar ligin başında bir tartışma yaşasak da otorite benim. O otorite sarsılmamalı. Oyuncu saygısını gösterdiği an iş biter. Anadolu takımlarında sembol oyunculara ihtiyaç var. Birkaç sakat oyuncumuz var. Kweuke ile oynamak farklı, onsuz oynamak farklı. Her maç ayrı bir strateji. Futbol bir savaş. Her savaşı aynı taktik ile devam ettiremezsiniz. Karşıdaki rakipleriniz sizin ne yaptığınızı bilir ve ona göre önlem alır. O yüzden bakacağız" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim