• BIST 9079.97
  • Altın 2322.937
  • Dolar 32.3951
  • Euro 34.9128
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Hidayet Karaca ve polisler için tahliye kararı veren hakim konuştu: Takip ediliyorum

Hidayet Karaca ve polisler için tahliye kararı veren hakim konuştu: Takip ediliyorum
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve 62 polis hakkında tahliye kararı verdikten sonra HSYK tarafından açığa alınan İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Mustafa Başer, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Polisler ve Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca hakkında verdiği tahliye kararları sonrası  HSYK tarafından açığa alınan İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Mustafa Başer, Twitter hesabından tahliye kararının ardından yaşadıklarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Tahliye kararının verildiği 25 Nisan'dan bu yana adım adım takip edildiğini öne süren Hâkim Başer, 27 Nisan'da da odasına yakın bir noktada 'ortam dinleme minibüsü' beklediğini ifade etti. “Mobbing dedikleri bu olsa gerek, keşke meslektaşım rahmetli savcı Kiraz'ı da bu kadar iyi korusaydınız.” diyen Başer, kendisini adliye içinde takip eden şahısla yaşadıklarını da anlattı.
İşte Hâkim Mustafa Başer'in o paylaşımları:
1- Adliyede 25-26.04.2015 tarihinde özel güvenlikçiler ve bazı meslektaşlarımın memurları tarafından adım adım takip edildim.
2- Yanıma gelenlerden birisi "Siz hâkim misiniz?" diye sorunca "Hayırdır?" diye sordum. Ağzından kaçırarak "Bütün kameralar sizi izliyor." dedi.
3- 27.04.2015 günü odamın çapraz önü olan D 2 blok köşesi, A kapı batısında sabahtan öğleden sonraya kadar beyaz ortam dinleme minibüsü bekledi.
4- Bugün, 28.04.2015 günü adliye içinde açık mavi gömlekli 30 yaşlarında biri adliyeye geldiğim andan itibaren takip etti.
5- Koridorda beklemediği ters kapıya yönelip tekrar koridora giriş yaptığımda telefon ile birilerine rapor verirken gördüm. Yüzü kıpkırmızı oldu.
6- Mobbing dedikleri bu olsa gerek, keşke meslektaşım rahmetli savcı Kiraz'ı da bu kadar iyi korusaydınız.
7- Benim usul ve yasaya uygun kararım ortada, yaşantım şeffaf, vicdanım rahat, lütfen çalışanlarının enerjisini daha önemli işlerde kullanalım.
 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim