• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

"Hiçbir zaman Fenerbahçe'den ayrılmamıştım"

"Hiçbir zaman Fenerbahçe'den ayrılmamıştım"
Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala 2013-2014 sezonu şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçeli futbolcular, takım içindeki arkadaşlık ortamının kendilerini zafere ulaştırdığını söylediler.

Çaykur Rizespor maçının ardından dün gece yöneticiler ve camianın ileri gelenleriyle beraber yemekte bir araya gelerek şampiyonluğu kutlayan sarı-lacivertli futbolcular, kulüp televizyonu FBTV'ye yaptıkları açıklamalarda, ligde elde ettikleri başarıyı değerlendirdiler.

Fenerbahçe'ye 2011-2012 sezonundaki transferinin ardından kısa bir süre sonra şike soruşturması nedeniyle Rusya'nın Spartak Moskova takımına giden Nijeryalı forvet oyuncusu Emmanuel Emenike, sarı-lacivertli takıma geri dönerek ilk sezonunda yaşadığı şampiyonluğun kendisini çok mutlu ettiğini kaydetti.

Spartak Moskova forması giyerken Fenerbahçe maçlarını izlediğini ve kazandığında sevinç yaşadığını anlatan Emenike, "Spartak Moskova'ya gittiğimde Fenerbahçe'nin bir oyuncusu gibiydim. Hiçbir zaman buradan ayrılmamıştım. Geri döndüğüm için çok mutluyum. Moskova'daki arkadaşlarımın bazıları bana kızgındı. Bazı teklifler vardı, 'Neden Moskova'dan İngiltere'ye gitmedin, ya da bir Avrupa kulübüme gitmedin, Fenerbahçe'ye geri döndün ' diye bana sitemde bulunuyorlardı. Ancak ben burada çok mutluyum. Ben Fenerbahçe'den hiç bir zaman gitmedim, burada kaldım. Bütün takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Şampiyon olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

"FENERBAHÇE OLMAK, BU DUYGUYU YAŞAMAK..."

Sarı-lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, şampiyonlukların her zaman kazanılabileceğini belirterek, "Fenerbahçe olmak, bu duyguyu yaşamak, bu arkadaşlığı oluşturmak bence imkansız" dedi.

Başkan Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli formayı çok sevdiklerini dile getiren milli futbolcu, "Takım arkadaşlarım ve bu camiaya mensup ne kadar insan varsa onlarla ne kadar gurur duysam azdır. Çok güzel bir gün, galibiyetleri taçlandırmak şampiyonlukların gelmesi çok mutlu ama, Fenerbahçe olmak, bu duyguyu yaşamak bu arkadaşlığı oluşturmak bence imkansız. Geldiğim günden beri hep bunu söylüyorum, bu camiayı hep kendime ait hissettim. İnşallah böyle de devam eder" şeklinde konuştu.

MEHMET TOPAL: "TAM BİR AİLE GİBİYİZ"

Fenerbahçe'nin başarısında büyük pay sahibi olan orta alan oyuncusu Mehmet Topal, içinde bulundukları aile ortamına vurgu yaparak, "Birbirimiz için yapamayacağımız şey yok" dedi.

"Başarının arkasında ailelerimizin büyük emekleri var" diyen sarı-lacivertli futbolcu, "Tam bir aile gibiyiz. Birbirimiz için yapamayacağımız şey yok. Bu camia, bu takım, 3 yıldır nasıl bir aile olduğumuzu çok iyi gösteriyor. Çok zor bir şampiyonluk. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk. Bütün taraftarlara hediye olsun" ifadelerini kullandı.

VOLKAN DEMİREL: "BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Kaleci Volkan Demirel, sadece 24 kişiden oluşan bir takım olmadıklarını ifade ederek, "Biz çok büyük bir aileyiz, her geçen gün çok daha büyüyoruz" dedi.

Sarı-lacivertli takımın tecrübeli file bekçisi, "Biz çok büyük bir aileyiz. Sadece sahaya çıkan 11 veya kulübede oturan 18 ya da 24 kişilik bir takım değiliz. Her geçen gün de çok daha büyüyoruz. Taraftarımızla, yönetimimizle, hocamızla... Biz çok değişik, içine girince anlaşılan bir camiayız. Bunu dışarıdan görenler bizi kıskanıyor da çekemiyor da olabilirler" ifadelerini kullandı.

Geceye, Lefter Küçükandonyadis'in cenazesinde giydiği efsane çubuklu formayla katılan Volkan, "Birkaç gün beni böyle görebilirler. 'Üzerine mi yapıştı' derlerse, yapıştığından değil, sevdiğimdendir. Bu formayı sakladım, kimseye vermek istemedim. Gururla taşıdım" diye konuştu.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim