• BIST 9690.78
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Henüz 14 Yaşında Olmasına Rağmen Büyük Kulüplerin Takibi Altında

Henüz 14 Yaşında Olmasına Rağmen Büyük Kulüplerin Takibi Altında
Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu ve Sancaktarsporda forma giyen Ayliz Kılınçer yeteneğiyle birçok kulübün dikkatini çekiyor.

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu ve Sancaktarsporda forma giyen Ayliz Kılınçer yeteneğiyle birçok kulübün dikkatini çekiyor.

Henüz 14 yaşında olmasına rağmen fiziği ve farklı tekniğiyle önce milli takımın yıldız seçmelerine alınan ve burada başarılı olan Ayliz, geçen yaz da İstanbul Üniversitesi'nin seçmelerine davet edildi.

İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Ayliz Kılınçer yaptığı açıklamada hedefinin iyi bir basketbolcu olduğunu söyledi. Basketbola 10 yaşında başladığını söyleyen Ayliz, "Basketbola 10 yaşında başladım. 12 Dev Adam Basketbol Okulu'nda basket oynuyorum. Şuan gayet iyi bir tempoda çalışıyorum. Hem bireysel, hem takım halinde çalışıyorum. Neredeyse haftanın 7 günü antrenman yapıyorum" dedi.

"HEDEFİM TABİ Kİ DE İYİ BİR BASKETBOLCU OLMAK"

İlerideki hedefiyle ilgili de açıklamada bulunan Ayliz, "Hedefim tabi ki de iyi bir basketbolcu olmak. İnşallah bu doğrultuda da çalışmaya devam edeceğim. Tabi ilk milli takım doğu seçmeleri yapıldı. O zaman seçmelere giderken ağlamıştım. Her şeyi unutup gittim ve orada çalışmalara konsantre oldum. Oradaki çalışmalarım iyi gitti. Aziz Hocamız da beğendi. Sonra Mersin çağırıldım. Gittim ve orada da bir seçme yapıldı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi'nin alt yapı çalışmalarına katıldım. İnşallah bu yaz da katılacağım. 1 ay çalışma yapacağız" diye konuştu.

"GEÇEN SENE MİLLİ TAKIMIMIZ İLE REKLAMDA OYNADIM"

Geçen sene A Milli Bayan Basketbol takımıyla aynı reklamda oynadığını da hatırlatan Ayliz, "Geçen sene milli takımımız ile reklamda oynadım. Milli takımdaki ablalarımla aynı reklam filminde oynamak anlatılmaz bir duyduydu. Orada çok güzel vakitler geçirdik. Umarım bir daha milli takımdaki ablalarımı görebilirim" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim