• BIST 9676.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Hemşehrileri Özhaseki’nin Bakanlığını Kutladı

Hemşehrileri Özhaseki’nin Bakanlığını Kutladı
65. Hükümetin Bakanlar Kurulu listesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak siyaset yoluna devam edecek olan eski Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı...

65. Hükümetin Bakanlar Kurulu listesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak siyaset yoluna devam edecek olan eski Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki'yi hemşehrileri kutladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'yi belediyecilikte marka haline gelen Mehmet Özhaseki'nin, bundan sonraki süreçte Türkiye'de takdire şayan çalışmalar yapacağına inandığını dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanlığını kendisinden devraldığı Mehmet Özhaseki'nin Bakan olmasından büyük bir sevinç duyduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Ülkemizi, başta 2023 hedefleri olmak üzere dünya tarihine damga vuracak başarılara götüreceğine yürekten inandığımız yeni hükümette, Büyükşehir Belediyemizin önceki başkanı Sayın Mehmet Özhaseki'nin de yer alması şehrimizde büyük bir mutlulukla karşılanmıştır. Sayın Bakanımızın, belediyecilik ve siyasetteki engin bilgi ve birikimiyle Kayseri'de yazmış olduğu başarı hikayelerini ülkemiz için de yazacağınızdan hiç şüphemiz yoktur. Kayseri tarihinin efsane belediye başkanının Türkiye tarihinin efsane bakanı olacağına yürekten inanıyoruz. Kayserili hemşehrileri bugünü kadar olduğu gibi bundan sonra da Sayın Bakanımızın yanında olacaktır. Başbakanımız, Sayın Bakanımız ve tüm kabineye üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"MEMLEKETİMİZİ GÜLLÜK GÜLİSTANLIK ETTİ, SIRA TÜRKİYE'DE"

Vatandaşlar da Mehmet Özhaseki'nin bakan olmasından gurur duyduklarını ifade etti. Seçim olmadan önce çevresindekilere Mehmet Özhaseki'nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olacağını tahmin ettiğini belirten Emekli Abdullah Yücel, "Mehmet Özhaseki, memleketimizi güllük gülistanlık etti. Şimdi Türkiye'yi yapacak. Kayseri'yi nasıl örnek şehir yaptıysa Türkiye'yi de o şekilde yapar" dedi.

"ÇALIŞKAN ADAM"

Müzeyyen Bayram ise Özhaseki'nin çalışkanlığına vurgu yaptı ve "Bakan olmasından dolayı çok memnun olduk. Kayseri'mi güzelleştirdi. Biz daha önce Balıkesir'de kaldık. Orada bize her zaman "Kayseri çok güzelleşti, Mehmet Özhaseki biraz da buralara gelip buraları güzelleştirse" diyorlardı. Kayseri'yi böyle övdükleri zaman ben çok gurur duyuyordum. Allah işlerini ve güçlerini rast getirdin. Rabbim doğruluktan, dürüstlükten ve doğru yoldan ayırmasın" şeklinde konuştu.

"KAYSERİ'Yİ BİLE NEREDEN NEREYE GETİRDİYSE…"

Siyasetten anlamasa da bir Kayserili olarak Mehmet Özhaseki'nin başarılarının farkında olduğunu kaydeden Aykut Akkoyun ise, "Kayseri'de yaptığı çalışmalar ortada. Son 10 yıl içerisinde Kayseri'nin nereden nereye geldiği ortada. Bence çok iyi olmuş. Bundan sonra Türkiye'de de güzel şeyler olur. Kayseri'yi bile nereden nereye getirdiyse Türkiye'ye de güzel şeyler yapar" ifadelerini kullandı.

Hemşehrileri Özhaseki’nin Bakanlığını Kutladı

Hemşehrileri Özhaseki’nin Bakanlığını Kutladı

Hemşehrileri Özhaseki’nin Bakanlığını Kutladı

Hemşehrileri Özhaseki’nin Bakanlığını Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim