• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Hemoroid Oldu, Bitkisel Çaresini Buldu

Hemoroid Oldu, Bitkisel Çaresini Buldu
Adana'da hemoroid olan Ali Taşkın, doktora gidemeyince kendisini bitkisel bir yöntemle tedavi etti.

Adana'da hemoroid olan Ali Taşkın, doktora gidemeyince kendisini bitkisel bir yöntemle tedavi etti. Köyde hastalığa yakalananları da sağlığına kavuşturan Taşkın, Almanya, Hollanda, Avustralya, Fransa, Kıbrıs ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden de sipariş alıyor.

Adana'nın Sıraçam ilçesine bağlı Kürkçüler mahallesinde yaşayan Ali Taşkın (59) 1980'li yıllarının başında hemoroid rahatsızlığına yakalandı. Doktora gitmeye utanan ve gidenlerin de iyileşmediğini gören Taşkın, söylenen bütün koca karı ilaçlarını kullandı ancak derdine bir türlü derman bulamadı. Taşkın en son Adıyaman'da bir ot olduğunu duyup gitti. Aldığı otları temizleyip ilaç haline getirerek tükettikten sonra rahatsızlığı birden geçen Taşkın, çevresinde de çok fazla hemoroid rahatsızlığı olan kişi bulunduğunu bildiği için işin ticaretini yapmaya karar verdi.

İlaç haline getirdiği otları satmaya başlayan Taşkın'ın verdiği bitkisel ilacı kullanan kendi köyünde ve çevre köylerde hemoroid olan herkes rahatsızlıktan kurtuldu. Taşkın'ın ününü duyan yurt dışından vatandaşlar da arayarak ilaç siparişi vermeye başladı. Taşkın, Almanya, Fransa, Hollanda, Avusturalya, Kıbrıs ve Suudi Arabistan gibi ülkelere de ilacını gönderiyor.

"BEN 1985'TEN BERİ RAHATIM, HERKESİ DE RAHATLATIYORUM"

Ali Taşkın, kendisinin ilacı kullandığı 1985 yılından beri rahat olduğunu, kullanan herkesi de rahatlattığını belirterek, "Daha önce hastaneye gitmedim utanıyordum, gitmiyordum hastaneye. Koca karı ilaçları vardı biri diyordu ki dut yaprağı kaynat koy, diğeri üzüm yaprağı koy, kimi de diyordu ki fitil. Geçici bir çözüm oldu ama ben 1985 yılından bu ilacı kullanınca rahatladım. Bütün insanlara faydalı olabilmek için otu çoğalttım. İlaç yaptım bu ottan ve tahlilini yaptırdım. 2009 yılında bir hastaneden sağlığa zararlı değildir diye rapor aldım. Hamile kadınlar ve emziren kadınlar kullanabilir, bunun yan etkisi ağız kuruluğu yapıyor çünkü bunda doğal antibiyotik var ve az oranda bitkinin kendinden dolayı alkol var. Şişesini 50 liraya satıyorum, bu ilacı Almanya, Hollanda, Avustralya, Fransa, Kıbrıs ve Suudi Arabistan'a da gönderiyorum" dedi.

İlaçtan herkesin memnun olduğuna dikkat çeken Taşkın şunları kaydetti:

"Bir hastanede 1.5 ay kalmış kurtulamamış bir hastayı ben kurtardım. Bunu sabah, öğle, akşam aç karnına yemekten yarım saat önce yiyecek, erkekler 5, bayanlar 4 tane kullanacak. Herkes 2 şişe kullansa vücudundaki ödemi de kurutuyor. Bu zamana kadar binlerce kişiye verdim hastalıklarına derman oldum, doktorlara bile veriyorum."

Hasta Ferit Coşkun, ilacı kullanıp iyileştiğini ifade ederek, "Herkesin kullanmasını tavsiye ediyorum. Daha önce hastaneye gitmemiştim ilk olduğunda köyde duydum ve ilacı alıp kullandım şuanda da gayet iyiyim. İlaç kullanmadan önce rahatsızdım yolda bile yürüyemiyordum bu rahatsızlığı olanlar bilir yani. Bu ilacın ne olduğunu bana da söylemedi, Ali Bey köylüsü olduğum halde söylemiyor meslek sırrı diyor. Bana balın içine özel bir macun hazırladı onu her gün sabah 1 kaşık yiyordum. O macun bitince rahatsızlığım geçti, ondan sonra tekrarlamadı. Öyle bir şeyle karşılaşmadım, kesin çözüm" dedi.

Hakan Kahraman ise "Ben kendim de aldım kullandım ve gayet memnun kaldım. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim onlar da kullandı gayet güzel sonuçlar alındı. Rahatsızlığımız geçti bir problem kalmadı" şeklinde konuştu.

Hasta Sedat Coşkun ise ilacı kullandıktan sonra rahatsızlığının geçtiğini belirterek, "Hastaneye gittik çaresini bulamadı ameliyat dediler, ameliyat olduk sonuç alamadık, geçmedi. Adamdan ilaç aldık geçti" dedi.

Hemoroid Oldu, Bitkisel Çaresini Buldu

Hemoroid Oldu, Bitkisel Çaresini Buldu

Hemoroid Oldu, Bitkisel Çaresini Buldu

Hemoroid Oldu, Bitkisel Çaresini Buldu

Hemoroid Oldu, Bitkisel Çaresini Buldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim