• BIST 9623.86
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Hem Girişimde Hem Bilimde Ödüller Gözde Grubu’na

Hem Girişimde Hem Bilimde Ödüller Gözde Grubu’na
Kayanet Grubu'na bağlı Kaya Haber Ajansı'nın bu yıl 2'ncisini düzenlediği Yılın En İyileri Organizasyonu'nda 2015 yılının en iyileri ödülleri sahiplerini...

Kayanet Grubu'na bağlı Kaya Haber Ajansı'nın bu yıl 2'ncisini düzenlediği Yılın En İyileri Organizasyonu'nda 2015 yılının en iyileri ödülleri sahiplerini buldu.

Kalan Müzik Evi'nde düzenlenen organizasyona İzmir iş ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı.

TRT Radyo Sunucusu Şehriban Tekçe ve Saim Yılmaz'ın sunduğu törende Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, yılın girişimci ödülüne layık görülürken; Gözde Hastanesi hekimlerinden Prof. Dr. Haşmet Mesut Özsoy da, 2015 yılının en iyi bilim insanı ödülünü aldı.

Kalı ve Özsoy'a ödüllerini Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral verdi.

ÖDÜLÜ GÖZDE GRUBU ADINA ALDI

Kendisini yılın girişimci ödülüne layık gören herkese teşekkür eden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, ödülü sadece kendi adına değil, başarıda emeği geçen tüm Gözde Grubu çalışanları adına aldığını söyledi. Ellerinden geldiğince İzmir ve tüm Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Kalı, yaptıkları her işte her zaman en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. 2016 yılının Türkiye ve dünyaya dostluk, barış ve kardeşlik getirmesinin ilk arzuları olduğunu belirten Op. Dr. Kenan Kalı, ödüllerin insanları yaptıkları işe motive etmesi yönünden önemine de dikkat çekerek, "Aldığımız ödüle layık olmak için daha çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

"BAŞARILAR BİZİ MOTİVE EDİYOR"

Gözde İzmir Hastanesi hekimlerinden Prof. Dr. Haşmet Mesut Özsoy da, İzmir için çok önemli hedefleri bulunduğunu belirterek, "İzmirliler'e tıp bilimi alanında hizmet etmeye çalışıyoruz. Gözde Hastanesi olarak İzmirliler'e en iyi sağlık hizmetini sunabilmenin çabası içindeyiz Bu konuda kazandığımız her başarı bizi daha da motive ediyor. Gözde Üniversitesi'nin de eğitim - öğretim hayatına başlamasıyla sadece İzmir adına değil, tüm Türkiye için güzel işler başaracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim