• BIST 9694.45
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Play-off’ta Da İddialı

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Play-off’ta Da İddialı
Geçen hafta oynanan maçlarla tamamlanan Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde Play-Off'a kalma başarısını gösteren Hekimhan Belediyesi Girmanaspor'da...

Geçen hafta oynanan maçlarla tamamlanan Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde Play-Off'a kalma başarısını gösteren Hekimhan Belediyesi Girmanaspor'da teknik sorumlusu Ramazan Koçak, Play-Off'a maçlarında da iddialı olduklarını söyledi.

Ligin son maçında Sanayispor'u 6-0 mağlup eden Hekimhan temsilcisi, İnönü Üniversitesinin de Demirspor'u 7-3 yenmesiyle adını 4'lü gruba yazdırdı. Play-Off maçları hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, Play-Off grubunda da iddialı.

-"O GÜNKÜ ŞARTLAR NE GETİRİR, NE GÖTÜRÜ BELLİ OLMAZ"

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor teknik sorumlusu Ramazan Koçak, "1.Amatör Küme Büyükler Futbol Liginde 2015-2016 futbol sezonu grubumuz adına çekişmeli maçlara sahne oldu. Özellikle İnönü Üniversitesi, Malatya Demirspor ve biz, grupta her hafta final niteliğindeki maçlara çıktık. Ligin son haftasına girildiğinde İnönü Üniversitesi bizim 8 puan, Demirspor'un 5 puan önündeydi. Demirspor sona haftaya bizden 3 puan önde girdi. Son hafta İnönü Üniversitesinin Demirspor'u yenmesi, bizim de Sanayispor'u kayıpsız geçmemizle birlikte adımızı Play-Off grubuna yazdırdık. İnşallah bu dörtlü maçlarda da iddiamızı ortaya koyacağız. Girmanaspor sezon boyunca amatör futbola renk kattı. Bu dörtlü grupta başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Grupta kura sonucu 3 maç oynanacak. Tek maç statüsünden oynanacağı için maçların sonucun ne olacağını önceden kestirmek kolay değil. O günkü şartlar ne getirir, ne götürü belli olmaz. İnşallah sağlıklı ve sıhhatli bir Play-Off mücadelesi olur" dedi.

"ALİSEYDİ BAŞKANIMIZIN BÜYÜK DESTEKLERİ OLDU"

Hekimhan Belediyesi'ne de destekleri nedeniyle teşekkür eden Koçak, "Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğlulları'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Aliseydi başkanımızın bize gerçekten büyük destekleri oldu. Kulübümüz sezon boyunca Play-Off'a gelene kadar başkanımız bize büyük destek verdi. İnşallah Play-Off grubunda da başkanımıza emeklerinin karşılığını vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim