• BIST 9079.97
  • Altın 2306.744
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0321
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Hediyem İstanbul 4’üncü İllüstrasyon yarışması ödül töreni CRR’de düzenlenecek

Hediyem İstanbul 4’üncü İllüstrasyon yarışması ödül töreni CRR’de düzenlenecek
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş. tarafından, İstanbul temalı hediyelik eşyalar tasarlamak ve üretmek amacıyla kurulan "Hediyem İstanbul"...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş. tarafından, İstanbul temalı hediyelik eşyalar tasarlamak ve üretmek amacıyla kurulan "Hediyem İstanbul" adına bu yıl dördüncüsü düzenlenen İstanbul Temalı İllüstrasyon Yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri, Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Yarışma birincisine 8 bin TL, ikincisine 6 bin TL, üçüncüsüne 4 bin 500 TL para ödülü takdim edilecek. Yarışmada mansiyon ödülüne değer bulunan eserlerin sahipleri ise, 1 bin TL ile ödüllendirilecek.

İstanbul temalı hediyelik eşyaların tasarımını ve üretimini yapmak, pazarlama faaliyetlerini yürütmek üzere 2013 yılının Eylül ayında faaliyete başlayan Kültür A.Ş. Hediyem İstanbul markası her yıl düzenlemiş olduğu tasarım yarışmaları ile İstanbul tasarım endüstrisinin gelişmesine, tasarımcıların desteklenmesine ve özgün fikirlerin ortaya çıkmasına katkıda bulunuyor. "Şehir temalı hediyelik ürün geliştirme modeli" ile kültür endüstrisi alanında öncü bir rol oynayan Hediyem İstanbul markası, şehir temalı hediyelik ürün çeşitliliği ve tasarımları ile sektörde bir fark oluşturarak pazar lideri konumunda bulunuyor.

2017 yılında düzenlenen 4'üncü Hediyem İstanbul İllüstrasyon Yarışmasına gelen 172 başvuru arasından uzun değerlendirmeler neticesinde Birinci, İkinci, Üçüncü ve 4 mansiyon olmak üzere toplamda 7 eser ödüle layık görüldü. Yarışmanın ödül töreni 20 Mart 2018 Salı günü 12.00-15.00 saatleri arasında Cemal Reşit Rey Konser Salonu fuaye alanında düzenlenecek. Ödül töreni programı açılış konuşmaları ile başlayacak. Konuşmaların ardından kazananlara ödülleri ve plaketleri takdim edilecek. Ödül ve plaket takdimlerinden sonra gerçekleşecek olan kokteyl ile program sona erecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim