• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Hediyelik Eşya Fuarının Gözdesi Konaklı Kadınlar Oldu

Hediyelik Eşya Fuarının Gözdesi Konaklı Kadınlar Oldu
İzmir'de bu yıl 26.'sı düzenlenen Souvenır Hediyelik Eşya Fuarı'nda stant açan Konaklı kadınlar, ürettiği el emeği göz nuru ürünler ile sevdiklerine...

İzmir'de bu yıl 26.'sı düzenlenen Souvenır Hediyelik Eşya Fuarı'nda stant açan Konaklı kadınlar, ürettiği el emeği göz nuru ürünler ile sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyenlerin akınına uğradı.

Yeni yılda herkesin adresi haline gelen Souvenır Hediyelik Eşya Fuarı, bu yıl 26. kez kapılarını açtı. 30 Aralık'a kadar Fuar 2 No'lu Hol'de açık kalacak olan fuarın konukları arasında Konak Belediyesi'nin semt merkezlerinde kurs gören kadınlar da yer aldı. Ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri Konak Belediyesi'nin standında sergileme fırsatı bulan kadınlar, yaptıkları satışlarla da aile bütçelerine katkı sağlıyor. Hem ucuz, hem de kaliteli ürünlerin yer aldığı stant, yılbaşı alışverişe çıkan vatandaşlardan da büyük ilgi görüyor.

Ürünlerin üretiminde olduğu gibi satışında da kadınların görev yaptığı standın ilk gün ziyaretçileri arasında Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da vardı. Fuar açılışına katılan Başkan Pekdaş, yeni yılın ilk armağanını da semt merkezi kursiyerlerinden aldı. Konaklı kadınlar, kendilerinden desteğini hiç esirgemeyen Başkan Pekdaş'a teşekkürlerini sundukları armağanla gösterdi. El emeği ürünlerden satın almayı ihmal etmeyen Başkan Pekdaş da, tüm İzmirlileri Hediyelik Eşya Fuarı'na davet etti.

Bu yıl 26.'sı düzenlenen fuarın İzmir'in güzel bir geleneği olduğunu dile getiren Başkan Pekdaş, "Gelsinler burada kursiyerlerimizin ürettiklerini görsünler. Emeklerinin değerlendirilmesine ufacık da olsa katkıda bulunsunlar. Sadece bizi değil, fuarda başkaca güzel stantlar da var, onları da ziyaret etsinler. Yeni yıla yeni umutlarla girerken ufacık hediyelerle bu umutları paylaşmak isteyenler var. Dolayısıyla onların bu çabaları için tüm hemşerilerimizden katkı bekliyoruz. Yeni yıl umut getirsin, aydınlık getirsin, güzel günler getirsin. Tüm bu güzel dileklerimizi, umutlarımızı ufacık hediyelerle taçlandıralım. Bu güzel geleneğimizi devam ettirmek için tüm hemşerilerimizi bu fuara bekliyoruz" dedi.

Hediyelik Eşya Fuarının Gözdesi Konaklı Kadınlar Oldu

Hediyelik Eşya Fuarının Gözdesi Konaklı Kadınlar Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim