• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Hedef Avrupa kupalarına katılmak

Hedef Avrupa kupalarına katılmak
Bu sezon tek hedefi Avrupa Kupalarına katılmak olan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligine direk katılmayı hedefleyen Galatasaryla oynanacak müsabaka iki takım açısından da büyük önem taşıyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 33. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan müsabaka iki takım açısından büyük bir önem taşıyor. Bu sezon tek hedefi Avrupa Kupalarına katılmak olan Trabzonspor, sarı-kırmızılı takım ile oynayacağı maçı kazanarak Avrupa'nın kapısını, Sivasspor'un önünde aralamak isterken, Galatasaray ise Trabzonspor'u evinde yenerek Şampiyonlar ligine direk katılmanın vizesini almayı planlıyor. İki takımın mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağı zorlu müsabakada Trabzonspor, taraftarı olmasa da saha avantajını iyi kullanmak istiyor. Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarını üzen Trabzonspor, Galatasaray ile maçını kazanarak taraftarının gönlünü almayı planlıyor. Sıkıntılı bir süreçten geçen bordo-mavili takım ligde arzuladığı konumda olmasa da Avrupa Kupalarına katılarak biraz olsun rahat bir nefes almayı hedeflerken, sarı-kırmızılı takım ile adeta bir sezona bedel final maçı oynayacak.
GALATASARAY MAÇI HAMİ MANDIRALI İÇİNDE ÖNEMLİ BİR SINAV OLACAK
Trabzonspor taraftarının gelecek sezon takımın başında görmek istediği Hami Mandıralı içinde Galatasaray müsabakası büyük bir sınav olacak. Bordo-mavili takımda ki konumu net olmayan genç teknik adam içinde sarı-kırmızılı takım ile oynanacak olan maç büyük bir önem taşıyor. Mandıralı, kritik Galatasaray maçını kazanarak Trabzonspor'un Avrupa Kupalarına katılma hedefini büyük ölçüde gerçekleştirmiş olacak. Takımın başına geçmesinin ardından, duruşu ve aldığı saha sonuçlarıyla futbolculuk döneminde olduğu gibi teknik adamlık döneminde de taraftarın gönlünde taht kuran Hami Mandıralı, gelecek sezon takımda başında kalma adına yönetiminde elini güçlendirmiş olacak.

SAKATLARDAN SEVİNDİRİCİ HABER
Sakatlıkları nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyen Bosingwa ve Özer Hurmacı ile birlikte cezası biten Mustafa Yumlu'da Galatasaray maçında forma giyebilecek. Her iki oyuncunun da sakatlığını tamamen atlattığı büyük bir aksilik yaşanmaması halinde hafta sonu sahadaki yerlerini alacakları öğrenildi.

HAZIRLIKLAR YARIN BAŞLIYOR
Bursaspor maçı sonrası iki gün izin yapan Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın başlayacak. Yarından itibaren sıkı bir çalışma temposu içine girecek olan bordo-mavili takımda teknik sorumlu Hami Mandıralı, oyuncularıyla sık sık bir araya gelerek zorlu maç hakkında bilgiler aktaracak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim