• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

HBB Spor Kadın Basketbol takımında hedef şampiyonluk

HBB Spor Kadın Basketbol takımında hedef şampiyonluk
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde (KBSL) aldığı galibiyetlerle ikinci sırada yer alan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Spor Kadın Basketbol Takımı'nda...

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde (KBSL) aldığı galibiyetlerle ikinci sırada yer alan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Spor Kadın Basketbol Takımı'nda hedef şampiyonluk. KBSL'de bu sezon oynanan 15 maçta aldığı 11 galibiyet sonucunda elde ettiği 26 puanla ikinci sırada yer alan HBB Spor, aynı performansı ikinci yarıda sürdürmek istiyor.

Basketbolcular ve Başantrenör Ekin Baş, Antakya Spor Kompleksi'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Başantrenör Ekin Baş'ın yönetiminde Hatay'a şampiyonluk yaşatmak istediklerini belirten kadın basketbolcular basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Öncelikli hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu kaydeden Başantrenör Ekin Baş, sporcuların bu hedef doğrultusunda sahada ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Bu sezon her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarının altını çizen Baş, "Sezon başında büyük hedeflerimiz vardı, bu hedefler için sezon öncesi çok iyi bir planlama yaptık. İlk yarı sonunda da hedeflerimizin hepsine ulaştık. Hedeflerimize ulaşırken yaptığımız planlamanın doğru olduğunu gösteren en büyük kanıt ise sezon başında kurduğumuz kadrodan kimseyi ne göndermek ne de kadromuza takviye istemek üzerine bir hamlemiz olmadı. Hiçbir zaman küçük hedefler peşinde koşmadık. Başkanımıza bir sözümüz var Avrupa'yı hedefliyoruz. Hatay'da Avrupa Kupası oynamak istiyoruz. Avrupa Kupası'nı Hatay'a getirmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

Ligde oynadıkları maçlarda büyük küçük takım ayrımı yapmadan galibiyet hedefiyle sahaya çıktıklarını belirten Baş, "Biz maçlara çıkarken takım isimlerini göz önüne almıyoruz. Biz HBB olarak her maça kazanmak için çıkıyoruz. Zaten lige bakılırsa ilk sıradaki takımlara karşı galip geldik, ilk beş içindeki takımların dördünü mağlup ettik. Bunlar bizim için büyük başarılar." şeklinde konuştu.

VAJDA: TAKIM İÇİNDEKİ UYUM BİZİ HEDEFLERİMİZE ADIM ADIM YAKLAŞTIRIYOR

HBB'nin Macar oyuncusu Anna Vajda, takımdaki uyumun çok iyi olduğunu ifade ederek, her maçı kazanmak için oynadıklarını söyledi. Vajda, "Hatay'da mutluyum, takım arkadaşlarımla güzel bir kimya oluşturduk, Hatay küçük bir şehir ama sakin olması benim hoşuma gidiyor. Maçları kazandıkça sezon hedeflerimize ulaşmaya adım adım yaklaşıyoruz, bu beni ayrıca mutlu ediyor. Ateşli bir taraftar grubuna sahibiz, onların desteğiyle maç içinde daha istekli ve daha hızlı hareket ediyoruz." dedi.

TONGAR: SEZON SONUNDA İLK 4'ÜN İÇİNDE OLACAĞIZ

HBB'nin genç oyuncularından Dilara Tongar ise "Çok iyi bir takım kimyasına sahibiz. Yaz döneminde çok fazla çalıştık, arkadaş ilişkilerimizin de iyi olması başarıyı getiriyor. İnsan çalıştığı yerde ne kadar mutluysa o kadar verim artıyor. Sezon sonunda ilk 4'ü hedefliyoruz. Hedefimize doğru ilerliyoruz. İnşallah büyük bir başarıyla sezonu tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim