• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Hayvan Katliamına Tepkiler Dinmiyor

Hayvan Katliamına Tepkiler Dinmiyor
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, piknik alanında evcil ve yabani hayvan cesetlerinin bulunması üzerine açıklama yapan İnegöl Kent Konseyi Hayvanları Koruma...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, piknik alanında evcil ve yabani hayvan cesetlerinin bulunması üzerine açıklama yapan İnegöl Kent Konseyi Hayvanları Koruma Çalışma Grubu Başkanı Şebnem Erkan, "Bu cinayettir. Masum canlılara karşı sorumlu ve duyarlı olmalıyız" dedi.

İnegöl'e bağlı Kıran Mahallesi piknik alanında hayvan katliamına tepki gösteren Şebnem Erkan, "İnegöl Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu olarak İnegöl'e bağlı Kıran mahallesinde geçtiğimiz hafta yaşanan vahşet karşısında yüreğimiz dağlanmıştır. Doğrusu bunu yapanlar cinayet işlemişlerdir. Bu kente büyük bir utanç yaşatmışlardır. Orada yaşayan ve o bölgenin doğal sakinleri olan bu canlıların kime ne zararı vardır? İlçemizde günden güne artan nüfus yoğunluğu ile birlikte sokak hayvanlarının yaşayabileceği alanlar giderek daralmaktadır. Bizler gönüllü arkadaşlarımızla beraber yaptığımız hayvan barınakları ve beslemelerimiz ile sokak hayvanlarımıza yardim etmekteyiz. Ve tüm halkımızı da konuşmayan bu masum canlılara karşı sorumlu ve duyarlı olmaya çağırıyoruz" dedi.

"Her canlının, doğanın doğal dengesi ve Allah'ın bize bir emaneti olduğunun bilincinde olmalıyız" diyen Erkan, "Bizler bu güzel coğrafyada beraber yaşamanın gerekliliğini kabul etmek zorundayız. Onlarca farklı hayvanı doğal alanlarında zehirlemek nasıl bir vicdan ve nasıl bir ruh halidir. İnsanoğlu nasıl bu kadar vahşileşiyor? Bizler Kent Konseyi Hayvan Hakları Koruma Çalışma Grubu olarak, konunun takipçisi olacağız. Kaymakamımız, belediye başkanımız ve emniyet mensuplarımız mutlaka bu konuyu aydınlatacaklardır. Bunu kendilerinden bekliyoruz. Bu olayın son olmasını, hiçbir canlıya katliam yapılmamasını diliyoruz. Yüreklerimizde bütün canlılara yer açtığımızda hayatın anlamını daha derinden idrak etmiş olacağız" ifadelerini kaydetti.

Hayvan Katliamına Tepkiler Dinmiyor

Hayvan Katliamına Tepkiler Dinmiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim