• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Hayvan Hastanesi'nde BVHO üyelerine indirim

Hayvan Hastanesi'nde BVHO üyelerine indirim
Bursa Veteriner Hekimler Odası ile Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile arasında imzalanan işbirliği protokolü ile serbest veteriner hekimlere, hayvan...

Bursa Veteriner Hekimler Odası ile Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile arasında imzalanan işbirliği protokolü ile serbest veteriner hekimlere, hayvan hastanesi ve laboratuvarında muayene ve analiz ücretlerinde indirim imkânı sağlandı.

U.Ü Veteriner Fakültesi Güler/Osman Köseoğlu Salonu'nda çok sayıda oda üyesi serbest veteriner hekimin katıldığı törende protokolü Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sinan Sağlam ile Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yıldız imzaladı. Protokol gereği U.Ü Veteriner Fakültesi, BVHO üyesi serbest veteriner hekimlere, fakültenin Hayvan Hastanesi ve laboratuvarında verdiği muayene ve analiz hizmetlerinde belirlenen döner sermaye ücreti üzerinden yüzde 15 indirim yapacak. Ayrıca BVHO üyelerinin talep ettiği görüntülü tanı (ultrasonografi, röntgen) hizmetlerinde yüzde 10 indirim sağlanacak.

Protokole göre ultrasonografi sonuçları hastayı getiren hekime sözlü olarak, röntgen sonuçları ise hekim ve hasta sahibine getirecekleri CD'ye yüklenerek 10 lira ücret karşılığında verilecek. Laboratuvar analiz sonuçları ise numuneyi getiren kişilere kâğıt çıktısı olarak verilebilecek.

Bursa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sinan Sağlam, serbest çalışan veteriner hekimlerin hayvanların teşhis ve tedavisinde Uludağ Üniversitesi Hayvan Hastanesi ve laboratuvarından yararlandığını belirterek, imzaladıkları protokol ile üyelerine hizmet alımında indirim imkânı sağlayarak destek olduklarını söyledi. Sağlam, fakülteyle imzalanan protokolün üyeler için önemli bir maddi destek anlamına geldiğini belirterek, bu imkânı sunan fakülte yönetimine teşekkür etti.

Protokol töreninin ardından Bursa'da çalışan 50 dolayında serbest veteriner hekimin katıldığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan serbest veteriner hekimler mesleki sorunlarını anlattılar. Veteriner Fakültesi ve Bursa Veteriner Hekimler Odası'ndan beklentilerini de anlatan serbest veteriner hekimler, hayvan hastalıklarının önlenmesinin toplum sağlığı açısından da önemli olduğunu vurguladılar.

Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Berrin Zık ve Doc. Dr. Abdülkadir Orman'ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Yıldız, serbest veteriner hekimlere karşılaştıkları her sorunda destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Yıldız, "Fakültemizin akademik kadrosu size destek verecek. Oda ile imzaladığımız protokol ile fakültemizin Hayvan Hastanesi ve Laboratuvarlarından indirimli yararlanabileceksiniz" dedi.

Bursa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sinan Sağlam'da üyelerinin her türlü sorunuyla yakından ilgilendiklerini belirtti. Mesleki anlamda sıkıntı yaşayan her üyelerine gerekli desteği verdiklerinin altını çizen Başkan Sağlam, "Mesleki anlamda yaşadığımız her sıkıntıyı bizlerle paylaşın. Oda personelimiz ve yönetim kurulumuz sorunlarınıza çözüm üretmek için hazırdır. Üyelerimizin sıkıntılarını çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz." diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim