• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Hayrat İnsani Yardım Derneğin’den Başkan Mustafa Çöl’e Teşekkür Ziyareti

Hayrat İnsani Yardım Derneğin’den Başkan Mustafa Çöl’e Teşekkür Ziyareti
Sandıklı Hayrat İnsani Yardım Derneği, Bayır-Bucak Türkmenleri için ilçede toplanan rekor sayıdaki 12 TIR dolusu yardım için Sandıklı Belediye Başkanı...

Sandıklı Hayrat İnsani Yardım Derneği, Bayır-Bucak Türkmenleri için ilçede toplanan rekor sayıdaki 12 TIR dolusu yardım için Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Hayrat İnsani Yardım Derneği Sandıklı temsilcisi Osman Gönülseven, Suriye'de başta Esed olmak üzere Rusya, Fransa, ABD, İngiltere uçakları tarafından ağır bombardımanı altında yaşam mücadelesi veren Bayır-Bucak Türkmenleri için toplanan yardımları bizzat Türkmen kardeşlerine ulaştırdıklarını belirtti. Türkmenlerin bu yardımlardan duydukları memnuniyetlerini ve Sandıklı halkına en kalbi selamlarını Başkan Çöl'e iletmek istediklerini anlatan Gönülseven, "Türkmen kardeşlerimiz "İnşallah Türkiye deki kardeşlerimiz bizim yanımızda olduğu sürece zafer bizimdir" diyorlar. İnşallah Sandıklı halkı bugün de, yarın da Türkmen kardeşlerinin yanında olacaktır. Allah emeği geçen herkesten razı olsun" dedi.

Konu ile ilgili olarak konuşan Başkan Mustafa Çöl ise, "Bayır-Bucak'ta bulunan Türkmen kardeşlerimiz için Hayrat İnsani Yardım Derneğimiz ve Belediyemiz tarafından yapılan yardım kampanyasının ülke genelinde büyük bir ses getirmesi beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Bilindiği gibi Sandıklımızdan rekor bir katılım gerçekleşmiş, Türkmen kardeşlerimize ilçe olarak 12 TIR yardım malzemesi göndererek yazılı ve görsel basında geniş yer bulmuştuk. Sandıklıdaki hemşehrilerimizin yardımlar karşısındaki duyarlılığını ve hassasiyetini bizler zaten biliyorduk, bunu bu vesile ile tüm yurt geneline de ispat ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Sandıklımız tarih boyunca geleneklerine, kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkmış, en eski kültürel mirasımıza sahip ilçelerimizden birisidir. Bu sebeple yardımseverlik konusunda çok hassas bir yapıya sahiptir. Ben de bu vesileyle yapılan yardımların yerlerine ulaşması için gece gündüz çalışan Hayrat İnsani Yardım Derneği Sandıklı İlçe Temsilciliğimize, Dernek çalışanlarına, Belediyemizde bu yardımlar için mesai harcayan personelime, bu yardımların toplanmasında ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye belirtti.

Hayrat İnsani Yardım Derneğinin yapmış olduğu ziyaret, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e vermiş oldukları teşekkür plaketi ile son buldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim