• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Hayrat Derneğinden Vali Kahraman’a Teşekkür

Hayrat Derneğinden Vali Kahraman’a Teşekkür
Hayrat İnsani Yardım Derneği Bölge Temsilcisi Sinan Aslan ve beraberindeki heyet Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret ederek, Vali Kahraman'a...

Hayrat İnsani Yardım Derneği Bölge Temsilcisi Sinan Aslan ve beraberindeki heyet Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret ederek, Vali Kahraman'a teşekkür plaketi takdim ettiler.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Bölge Temsilcisi Sinan Aslan ve beraberindeki heyet, Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlatan ve katkıda bulunan Vali Süleyman Kahraman'a teşekkür plaketi takdim ettiler.

Vali Kahraman'ı makamında ziyaret eden Hayrat İnsani Yardım Derneği yetkilileri, Vali Süleyman Kahraman'ın katkısı ve organizasyonu ile geçtiğimiz ay Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Erzincan ziyaretinde düzenlenen törenle Bayırbucak Türkmenleri için gönderilen 13 TIR dolusu yardımın yerine ulaştırıldığının bilgisini verdiler. Bu önemli çalışma için Vali Kahraman'a teşekkür Hayrat İnsani Yardım Derneği Bölge Temsilcisi Sinan Aslan ve Erzincan Temsilcisi Mustafa Kaya, Vali Kahraman'dan aldıkları destek ve teşvik ile yardım çalışmalarının aralıksız devam edeceğini vurguladılar.

Vali Süleyman Kahraman, öncelikle bu yardım kampanyasına katkı sunan duyarlı tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini söyledi. Sözlerini sürdüren Vali Kahraman; "Soydaşlarımıza karşı yapılan saldırılara elbette kayıtsız kalamazdık. Erzincan olarak, siz yardım kuruluşları olarak hep birlikte el ele vererek oradaki kardeşlerimizin yanında olmaya çalıştık. İmkânlarımız el verdikçe gönül coğrafyamızdaki tüm ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için çalışmalarımız devam edecektir. Erzincan halkımız bu konuda çok duyarlı davrandı. Valiliğimiz koordinasyonunda başlatılan yardım çalışmasında siz değerli sivil toplum kuruluşlarının da organizasyonu ile 20 - 25 TIR yardım beklerken bu sayı neredeyse 40 olacak. Katkıda bulunan Müslüman kardeşlerimizden Allah razı olsun" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim