• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Hayko Cepkin Anadolu Üniversitesi’nde Etkinliğe Katıldı

Hayko Cepkin Anadolu Üniversitesi’nde Etkinliğe Katıldı
Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Kampüste Marketing" etkinliğinde sektörün önemli isimleri...

Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Kampüste Marketing" etkinliğinde sektörün önemli isimleri yer alırken, ünlü rock müzik sanatçısı da Hayko Cepkin de öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, TV 8 yönetmenlerinden İrem Kılıçal, Tribal İstanbul Genel Müdürü Ömür Kula Çapan, Marka Direktörü Özge Canevi, Türk Ekonomi Bankası (TEB) Dijital Bankacılık Direktörü Deniz Devrim Cengiz, Gorilla Styles yöneticisi Fatih Sinan Şimşek ile besteci, şarkıcı ve piyanist Hayko Cepkin katıldı. Bu yıl 11'incisi düzenlenen etkinlikte alanında uzman kişiler, iş hayatlarındaki tecrübeleri katılımcılarla paylaşırken, öğrenciler de sektörle ilgili merak ettiği soruları sorma şansı yakaladı.

"HEDEFLEDİĞİNİZ YOLDAN SAPMAMAYA GAYRET EDİN"

Etkinliğin ilk sunumunu gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi mezunlarından ve TV8 yönetmenlerinden İrem Kılıçal, mesleğe nasıl başladığını ve ne tür süreçlerden geçtiğini katılımcılarla paylaştı. Başarılı olmak için her zaman çok fazla çalıştığını ve bunun sonucunda emeklerinin karşılığını aldığını belirten Kılıçal, "Hedeflediğiniz yoldan sapmamaya gayret edin. Elinizden gelen her şeyi yaptıktan sonra yepyeni fırsatların karşınıza nasıl bu kadar kısa sürede çıktığına kendiniz bile şaşıracaksınız." diyerek sözlerini noktaladı.

HAYKO CEPKİN KAMPÜSTE MARKETİNG'DE

Türkiye'nin rock müzik alanındaki bilinen sanatçılarından Hayko Cepkin ise, Kampüste Marketing etkinliğinin son oturumunda katılımcılarla buluştu. Sohbet havasında geçen söyleşide öğrencilerle bir araya gelen Hayko Cepkin, öğrencilerden gelen sorulara cevap verdi. Uzun zamandır Eskişehir'de konser vermediğini söyleyen Cepkin, bunun nedenini ise Eskişehir'de rock müzikten pop müziğe geçiş olmasına bağladı.

Etkinliğin kapanış konuşmasını gerçekleştiren Marketing Anadolu Kulübü Başkanı Merve Şanver etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini noktaladı. Etkinlik, fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Hayko Cepkin Anadolu Üniversitesi’nde Etkinliğe Katıldı

Hayko Cepkin Anadolu Üniversitesi’nde Etkinliğe Katıldı

Hayko Cepkin Anadolu Üniversitesi’nde Etkinliğe Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim