• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Hayırseverden Marmara Adasına hastane

Hayırseverden Marmara Adasına hastane
Balıkesir'in Marmara ilçesine hayırsever iş adamı Süleyman İlik tarafından yaptırılacak hastane için Balıkesir Valiliğinde protokol imzalandı.

Balıkesir'in Marmara ilçesine hayırsever iş adamı Süleyman İlik tarafından yaptırılacak hastane için Balıkesir Valiliğinde protokol imzalandı.

Sağlık alanında her geçen gün gelişen ve büyüyen Balıkesir'e, yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ediyor. Hayırsever iş adamı Süleyman İlik tarafından Marmara ilçesine hastane kazandırılacak. Hayırsever Süleyman İlik tarafından yaptırılacak "Marmara İlçe Hastanesi" protokolü, Balıkesir Valiliğinde düzenlenen törenle imzalandı.

Marmara ilçesi Cumhuriyet Mahallesine 5 bin 182 metrekare alana 5 milyon lira harcanarak "Süleyman İlik Marmara İlçe Hastanesi" yaptırılacak. Balıkesir Valiliğinde yapılan protokol imza töreninde konuşan Hayırsever Süleyman İlik, Balıkesir'e sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti.

Okul protokulü imza töreninde Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ise, devlet ile millet birlikteliğine dikkat çekti. Vali Yazıcı, yapacakları yardım nedeni ile hayırsever iş adamı Süleyman İlik'e teşekkür ederek, "Bugün sağlık alanında önemli bir ihtiyacımızı gidermek için protokol imzalıyoruz. Balıkesir'i sağlık alanında da en iyi noktalara getirmiş olacağız. Bu hizmet vatandaşlarımıza büyük fayda sağlayacak bir hizmet olacak. Balıkesir, hayırseverliği ile de öne çıkmış olan bir il. Bu anlamda başta eğitim olmak üzere, sağlık ve diğer sosyal konularda çok güzel destekler var. Biz bu destekler için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah yardımlarınızı kabul etsin. İlik ailesinin kazançlarının bereketli olmasını diliyor, yaptıracakları hastanenin Balıkesir'imize, Marmara ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.

Tören, yapılan bağış protokolüne imzaların atılması ile son buldu.

Marmara İlçe Hastanesi protokolü Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Refik Budak, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve hayırsever Süleyman İlik arasında imzalandı.Yapılan protokol sonrasında inşaatın hemen başlayacağı ve en kısa zamanda tamamlanarak hizmete gireceği bildirildi. Hayırsever Süleyman İlik'in Marmara'ya hastane yaptıracağı haberi ilçede memnuniyetle karşılandı.

Hayırseverden Marmara Adasına hastane

Hayırseverden Marmara Adasına hastane

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim