• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Hayata küsmedi, hayalini kurduğu kitabının tanıtımını yaptı

Hayata küsmedi, hayalini kurduğu kitabının tanıtımını yaptı
Milyonda bir görülen hastalığı nedeniyle 3 makineye bağlı olarak yaşam mücadelesi veren ve en büyük isteği kitaplarının yayımlanması olan Elazığlı...

Milyonda bir görülen hastalığı nedeniyle 3 makineye bağlı olarak yaşam mücadelesi veren ve en büyük isteği kitaplarının yayımlanması olan Elazığlı Nurçin Arlı'nın çıkardığı kitap düzenlenen programla tanıtıldı.

Milyonda bir görülen kas gevşekliği (duchenne muscular dystrophy miyopati) hastalığı nedeniyle iki kez kalbi durduktan sonra 3 makineyle yatağa bağımlı yaşamaya başlayan 29 yaşındaki Nurçin Arlı'nın en büyük isteği kitaplarının yayımlanmasıydı. İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) yaptığı haber sonrası Arlı'nın yayımlanmasının hayalini kurduğu "Vatan Gözlüm" adlı kitabı, Galatasaray Kulübünün bir kongre üyesi tarafından tüm masrafları karşılanarak basılmıştı. Arlı, basımı yapılan ve satışa başlanılan kitabının tanıtımı için Elazığ Belediyesi'nin desteğiyle tanıtım programı düzenledi.

Kültür Park Mamürat'ül Aziz Konferans salonunda düzenlenen programa, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Tunceli Valisi Osman Kaymak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Metin Bulut, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve çok sayıda davetli katıldı.

Tüm engellilere örnek olan Nurçin'e her zaman destek olacaklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bin adet kitabını satın aldı.

"İkinci kitabın baskını Valilik karşılayacak"

Nurçin'in "Vatan Gözlüm" kitabıyla muhteşem bir işe imza attığını belirten Vali Murat Zorluoğlu, "Gerçek bir başarı hikayesidir. Hangi şartlar altında olursa olsun başarının mutlaka isteyene, arzu edene ve çalışana ait olduğunu gösteren çok somut bir başarı hikayesidir. Onu yürekten tebrik ediyorum. Bundan sonraki serileri de gelecek. İkinci kitap için valilik olarak söz verdik. Bu kitabın basımından belli bir süre geçtikten sonra ikin kitabı da basacağız ve tüm stantlarda bu kitaplar var olacak" dedi.

Nurçin Arlı'nın büyük bir başarı öyküsü olduğunu ifade eden Tunceli Valisi Osman Kaymak ise, "Bu öyküyü bizde engelliler gününde vatandaşlarımıza anlatırız. İçinize kapalı olmayın, dışarı çıkın, mücadele aşkınızı yitirmeyin, mücadele edin diye söyleriz. Nurçin bir başarı örneği gösteriyor. Kendi içine kapanıp da hayata küsmemiş. Neler yapabileceğini bu kitapta gösteriyor. Tebrik ediyoruz ve diğer engellilere örnek olsun" diye konuştu.

Hayallerinden vazgeçmediğini vurgulayan Nurçin Arlı ise, ailesinin her zaman yanımda olduğu ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Hayata küsmedi, hayalini kurduğu kitabının tanıtımını yaptı

Hayata küsmedi, hayalini kurduğu kitabının tanıtımını yaptı

Hayata küsmedi, hayalini kurduğu kitabının tanıtımını yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim