• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

"Hayalleri Sahneye Taşı" Etkinliği

"Hayalleri Sahneye Taşı" Etkinliği
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Seyhan ve Yüreğir Gençlik Merkezleri tarafından organize edilen "Hayallerini...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Seyhan ve Yüreğir Gençlik Merkezleri tarafından organize edilen "Hayallerini Sahneye Taşı" etkinliğinde dereceye giren okullara ödülleri dağıtıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, geçtiğimiz ay Seyhan Ramazanoğlu Kültür Merkezi'nden düzenlenen "Hayallerini Sahneye Taşı" sloganıyla hayata geçirilen projeye katılan ve komedi ile drama türünde yarışmada dereceye giren okulların öğrenci ve yöneticilerini makamında kabul etti.

Ziyaret sırasında Seyhan ve Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürleri Mehmet Tosun ve Eyüp Çelikoğlu'ndan bilgi alan Ataşbak konuşmasında şunları yer verdi:

"Bakanlığımız himayesinde birçok gençlik projesi yürütülmektedir. Şuan gençlerin hayallerini ya da iç dünyalarını ifade edebilmeleri ve gösterebilmeleri için "Hayallerini Sahneye Taşı" skeç yarışma projesinde finallere kalan tüm okulları kutluyorum. Ekinliğe katılan tüm okullar gönüllerimizde birinci olmuşlardır. 17 Mart Perşembe günü Mersinde yapılacak olan grup müsabakasında "Vatanı ben mi kurtaracağım?" oyunuyla ilimizi temsil edecek olan TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi'nin dereceye gireceğine inanıyorum. Öğrencilerin boş zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif olarak değerlendirmeleri sağlanmalı."

Ataşbak daha sonra dereceye giren TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi (Vatanı Ben mi Kurtaracağım?) birinci, Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi (Örnek Şahsiyet Mehmet Akif Ersoy) ikinci, Adana Erkek Anadolu Lisesi (Vesikalık Fotoğraf Töre Muhakemesi) üçüncü olan okullara plaketlerini ve katılım belgelerini öğretmen ve öğrencilere verdi.

Yapılan skeç yarışmaları sonunda dereceye giren okulların ödül törenine, TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmenleri Dilek Tecimer ile Soner Öcal, Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi Matematik Öğretmeni Zehra Mercan, Adana Erkek Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Ayşe Malgir ve öğrenciler katıldı.

"Hayalleri Sahneye Taşı" Etkinliği

"Hayalleri Sahneye Taşı" Etkinliği

"Hayalleri Sahneye Taşı" Etkinliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim