• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Havaş'tan 7/24 hizmet veren çağrı merkezi!

Havaş'tan 7/24 hizmet veren çağrı merkezi!
Yer hizmetlerinde Türkiye’nin lider markası HAVAŞ, yolcuların kayıp bagaj ve havalimanı transfer hizmetleriyle ilgili her türlü sorusuna anında cevap veren çağrı merkezini hayata geçirdi.

TAV Havalimanları’nın iştiraki Havaş, Türkiye’de yer hizmetleri sektöründe bir ilki gerçekleştirerek kesintisiz hizmet veren bir çağrı merkezi kurdu. Yolcular, 444 0 HVS (487) numaralı çağrı merkezinden kayıp bagaj ve havalimanı transferi konusunda haftanın yedi günü 24 saat bilgi alabilecek.

Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal “Şirket olarak ’Önceliğimiz memnuniyetiniz’ sloganıyla hareket ediyoruz. Bu çerçevede yolcularımızdan gelen geri bildirimleri değerlendirerek kesintisiz hizmet verecek bir çağrı merkezi oluşturduk. Yer hizmetleri sektöründe öncü marka olma misyonumuza uygun olarak bir ilki gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz. Yolcularımıza en iyi seyahat deneyimini sunmak üzere çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Havaş Türkiye’de 25 havalimanında havayollarına yer hizmetleri sunuyor. Ayrıca 18 şehirde havalimanı-şehir merkezi arasında transfer hizmeti sağlıyor.

Şirket, ISO 10002:2004 Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetim Sistemi sertifikasına sahip bulunuyor.

Havaş hakkında

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, 1958’den bu yana dünyanın önde gelen havayollarına yer hizmetleri sunuyor. TAV Havalimanları’nın iştiraki olan Havaş’ın başlıca faaliyetleri arasında; yolcu ve bagaj işlemleri, ramp, uçak temizlik, yük kontrolü ve haberleşme, kargo, uçuş operasyon, ulaşım, temsil ve gözetim hizmetleri yer alıyor. Türkiye’de 25, Avrupa’da yedi havalimanında yer hizmeti veren Havaş, yaklaşık 200 hava yolundan oluşan zengin bir müşteri portföyüne sahip. Havaş, kapasitesi 1.500 ton/gün olan ithalat antreposuyla, antrepo hizmeti de sağlıyor. Ayrıca, Batum Havalimanı'na bağlantı sağlayan, Hopa Yolcu Terminali'ni Aralık 2007'den bu yana işletiyor. 18 ilde havalimanı ile şehir merkezi arasında, havayolu taşımacılığı ile aynı konfora sahip otobüsleri ile yolcu taşımacılığı hizmeti sunuyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim