• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Hava sıcaklıkları ne kadar sürecek?

Hava sıcaklıkları ne kadar sürecek?
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların bir süre daha devam edeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara ile zamanla Ege bölgesi parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde İzmir, Aydın, Muğla, Çanakkale'nin güneybatısı ile Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri, yarın(Perşembe) Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Manisa ve Denizli çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı, Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR SİS, BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara ve yurdun iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA MARMARA

Parçalı, batısının çok bulutlu, gece saatlerinde Çanakkale'nin güneybatısı ile Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri, yarın(Perşambe) batısının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri, yarın (Perşembe) kıyı Ege ile Manisa ve Denizli çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık zamanla batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin doğusunun iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim