• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş: Yeni yıl barış ve kardeşlik getirsin

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş: Yeni yıl barış ve kardeşlik getirsin
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş, yeni yılın tüm ülkeye ve Hatay halkına barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş, yeni yılın tüm ülkeye ve Hatay halkına barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Savaş, öncelikle bir yılı bitirmenin yorgunluğunu ve yeni bir yıla başlayacak olmanın heyecanını yaşayan hemşehrilerine umutlarla dolu huzur, barış, kardeşlik ve bolluğun hakim olduğu bir 2016 yılı temenni etti.

"SU FİYATLARININ SPEKÜLE EDİLEREK SİYASİ RANT SAĞLANDIĞI BİR YILI GERİDE BIRAKTIK"

Hatay gündemini meşgul eden konularda sorulan sorulara da cevap veren Başkan Savaş, özellikle su fiyatları konusunda halkın belli kesimlerce yanlış bilgilendirilmesi neticesinde spekülatif ve asparagas haberlerin yayılarak dezenformasyona neden olduğunu ifade etti. Hemşehrilerinin yararına olmayacak hiçbir uygulamayı gündeme dahi almadığını vurgulayan Başkan Savaş, bu anlamda hiç kimsenin kendisine ve mensubu olduğu parti grubuna yönelik asılsız ithamlarda bulunma hakkına sahip olmadığının altını çizdi. Geçmişte olduğu gibi bugün de kamu yararı gözeterek ve hemşehrilerinin maksimum menfaatleri doğrultusunda kul hakkı yemeden geleceğe yürüdüklerini kaydeden Bakan Savaş, kısa vadeli siyasi hesaplarla Hatay'a hiçbir değer kazandırılamayacağının artık herkes tarafından bilinmesi gerektiğini söyledi.

Hemşehrilerinin sağlıklı su içmesinin öncelikli hedefleri olduğunu vurgulayan Başkan Savaş, bu bağlamda maliyet fiyatı üzerinden ulaştırılacak suyun yeni içme suyu şebekeleriyle sağlıklı bir şekilde dağıtılması noktasında çaba sarf ettiklerini belirtti.

2015 yılının çok kapsamlı bir hizmet yılı olduğuna değinen Başkan Savaş, önümüzdeki yıllar içerisinde altyapısı, üstyapısı, sosyal tesisleri, vizyon projeleri ve kısacası modern belediyecilik hizmetleriyle 15 ilçesi kenetlenmiş görülmeye şayan bir şehir oluşturmak için hızla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Hatay halkının pozitif algıya, moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu kaydeden Başkan Savaş, organize edilen yılbaşı etkinlikleri ile ilgili de "Bizim bu şehrin güvenli bir şehir olduğunu kanıtlama gibi bir derdimiz var. Bazı şer odaklarının bilinçli ve sistemli şekilde halkı aldatma çabaları var. Yılbaşında ülkemizi uluslararası arenada temsil etmiş iki büyük sanatçımızı ağırlayacağız. Dünyaya ve Türkiye'ye Hatay'ın güvenli bir şehir olduğu mesajını vereceğiz. Sanatçıların alacağı ücretle ilgili yalan ve maksatlı bilgilere itibar etmeyiniz. Tamamen asılsızdır. Burada asıl önemli olan Hatay halkının morali ve bu organizasyonun sosyolojik boyutudur." ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim