• BIST 9511.06
  • Altın 2492.507
  • Dolar 32.5959
  • Euro 34.8056
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Hat 200’e Umuttepe İle Kartal’dan Ek Sefer Konuldu

Hat 200’e Umuttepe İle Kartal’dan Ek Sefer Konuldu
Kocaeli'de Yüksek Hızlı Tren çalışmaları nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için konulan 200 numaralı Tuzla-Kartal hattına cuma günü Umuttepe'den...

Kocaeli'de Yüksek Hızlı Tren çalışmaları nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için konulan 200 numaralı Tuzla-Kartal hattına cuma günü Umuttepe'den ek sefer konuldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından YHT çalışmaları nedeniyle durdurulan tren seferlerinden vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için başlatılan 200 numaralı İstanbul Tuzla- Kartal hattı, Umuttepe'den ek seferlere başladı. Ulaşım Park A.Ş. tarafından Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Umuttepe Kampüsü'nden ek seferlere başlandı. Hafta sonu İstanbul'a gidecek öğrenciler için konulan ek seferler, Cuma günü Umuttupe ile Kartal ve Pazar günleri ise Otogar ile Kartal'dan karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

200 numaralı hattın KOÜ Umuttepe Kampüsü'ndeki ilk seferinde öğrencilerle bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş Genel Müdürü Yasin Özlü, "200 numaralı hattımız normalde Otogar'dan Kartal Metrosu'na kadar devam ediyor. Özellikle üniversite öğrencilerimizin kullandığı hattımızda Cuma ve Pazartesi günleri yoğunluk oluyordu. Biz de bu yoğunluğu hafifletmek ve öğrencilerimizin Otogar'a gitmeden üniversitelerinden yolculuk yapmalarını sağlamak için ek ek seferler koyduk. Vatandaşlarımızın memnuniyetini görürsek bu hizmeti sürdüreceğiz" dedi. Umuttepe'den saat 15.15'te hareket eden ilk ek sefer öncesinde üniversite öğrencileriyle selfie çekerek, "hayırlı yolculuklar" diledi.

Hafta sonları İstanbul'a ailesinin yanına 200 numaralı hat ile gittiğini belirten Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Umut Toker, "200 numaralı hattın üniversiteden hareket etmesi bizim için büyük kazanç oldu. Hem zaman, hem de ekonomik olarak bizi rahatlattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne doğa dostlu otobüslerle konforlu yolculuk yaptırdıkları için çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Hat 200’e Umuttepe İle Kartal’dan Ek Sefer Konuldu

Hat 200’e Umuttepe İle Kartal’dan Ek Sefer Konuldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim