• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Hastaneye Çocuk Oyun Bahçesi

Hastaneye Çocuk Oyun Bahçesi
Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Genç İş Adamları Derneği kanser hastası çocuklar için anlamlı projeyi hayata geçirdiler.

Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Genç İş Adamları Derneği kanser hastası çocuklar için anlamlı projeyi hayata geçirdiler. Ortak yapılan proje kapsamında CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar için çocuk oyun bahçesi kuruldu. MAGİAD'ın başlattığı anlamlı projeye Şehzadeler Belediyesi olarak destek olduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Böylesine bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar için anlamlı bir projeyi hayata geçirdi. Manisa Genç İŞ Adamları Derneği'nin geçtiğimiz hafta açtığı fotoğraf sergisinden elde edilen gelirle hayata geçirilen proje kapsamında, Şehzadeler Belediyesinin de desteği ile hastane içerisinde çocuk Onkoloji bölümüne çocuk oyun bahçesi yapıldı. Geçtiğimiz gün açılışı yapılan Çocuk oyun bahçesinin açılışına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MAGİAD Başkanı Ömer Özkara ve yönetimi, CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt, Belediye Meclis üyesi Ahmet Demirarslan ve vatandaşlar katıldı.

Çocuk servisinde kurulan Çocuk oyun grubu için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve MAGİAD Başkanı Ömer Özkara'ya teşekkür eden Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt, "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın maddi ve manevi olarak gelişimleri için sağlıklı olmaları çok önemlidir. Çocuklarımızın sağlıkları bozulduğu zaman hastaneye geliyorlar ve geldiklerinde en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Çocuklarımız beklerken burada biraz dinlensinler ve stres atabilsinler diye oyun bahçesi kurulması gerekiyordu. Bu konuda hastanemizin içerisinde böyle bir çocuk oyun alanının oluşturulmasına destek veren Manisa Genç İş adamları Derneği Başkanı Ömer Özkara'ya ve Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyorum." dedi.

"ÇOCUKARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ"

MAGİAD olarak çocuklara ve gençlere yatırım yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Özkara, "Bu güzel projenin bu gün hayata geçtiğini görmek bizim için bizim için gurur kaynağıdır. Şehzadeler Belediyesi ile birlikte yaptığımız bu projemizde çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm olsun bu hastane ortamının sıkıntısından bir nebze olsun onları uzaklaştırıp, kendilerinin layık olduğu alanlara döndürmek buna vesile olmak bizim için önemliydi. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Onlara çok iyi bakmamız gerekiyor. Bizde MAGİAD ve Şehzadeler Belediyesi olarak onların yanındayız ve her zaman yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bizlere bu imkânı sağlayan MCBÜ Hastanesi Başhekimimiz ve hastane yönetimine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"GÜZEL PROJELER BEKLİYORUZ"

Şehzadeler Belediyesi olarak bu tür projelerin içinde her zaman yer alacaklarının ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "MAGİAD'ın düzenlemiş olduğu bir resim sergisine katılmıştım. Orada MAGİAD Başkanımız Ömer Özkara sergiden elde edilecek gelirle Onkoloji servisinde tedavi gören ve Celal Bayar Üniversitesi Çocuk Bölümüne tedavi için gelmiş olan çocuklarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri bir oyun alanı yapacaklarını ifade etmişti. Bizde değerli başkanımıza çok hayırlı bir işe kalkıştıklarını ifade ederek, Tedavi için hastaneye gelmiş olan çocukların yüzünü güldüre bilmek onları mutlu edebilmek son derece önemli Şehzadeler Belediyesi olarak bizde bu işte size ortak oluruz, destek oluruz demiştik. Bu gün nihayetinde sergiden elde edilen gelirler ve Şehzadeler Belediyesi olarak bizimde katkılarımız ile tedavi için hastaneye gelen yavrularımızın hoş vakit geçirebilecekleri bir oyun alanı oluşturuldu. Bizlere bu imkânı sağlayan hastane yönetimimize, değerli Başhekimimize ve tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Burada en büyük teşekkürü de Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanımız Ömer Özkara ve onun yönetimine de çok teşekkür ediyorum. Çünkü projenin asıl fikri MAGİAD'a ait Şehzadeler Belediyesi olarak biz katkıda bulunduk, destek verdik. MAGİAD'tan daha nice güzel projeler bekliyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için proje üretmeye devam etsinler. Bu çocuk oyun alanının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Hastaneye Çocuk Oyun Bahçesi

Hastaneye Çocuk Oyun Bahçesi

Hastaneye Çocuk Oyun Bahçesi

Hastaneye Çocuk Oyun Bahçesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim