• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Hastane Personeline İşaret Dili Eğitimi

Hastane Personeline İşaret Dili Eğitimi
Cumhurbaşkanlığı himayesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Beyazay Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen, "Aşmak İçin Hareket" adlı proje kapsamında...

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Beyazay Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen, "Aşmak İçin Hareket" adlı proje kapsamında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline işaret dili eğitimi verilmeye başlandı.

'Birlikte Yürüyoruz, Birlikte Aşıyoruz" sloganı ile başlatılan işaret dili eğitimi kurumlar bazında ilk olarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başlatıldı. Projenin açılışına Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Seyit Ahmet Bağçı, Beyazay Derneği Başkanı Ayla Pektaş, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Fatih Doğan, Hastane Müdürü Osman Aydın, diğer hastane yöneticileri ve eğitim alacak olan personel katıldı.

Projenin açılış konuşmasını yapan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Fatih Doğan, projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Beyazay Derneği Başkanı Ayla Pektaş, engellilerin önündeki ne kadar engel var ise bunları kaldırılmasını amaçladıklarını belirterek, "Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu konuda duyarlılık gösterdi ve kendilerine teşekkür ediyorum. Adıyaman'da ki diğer kamu kurumlarında da devam ettireceğiz. Kursun bitişinde işaret diliyle konuşacağız" diye konuştu.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Seyit Ahmet Bağçı, amaçlarının engellilere hizmet etmek olduğunu belirterek, "Birlikte yürümek, birlikte aşmaktır. Spor yaptırırken de spor faaliyetleri ve gençlik faaliyetlerinde elimizden geleni yapmak. Biz engellileri evlerinden alarak, istedikleri branşta sportif faaliyeti yaptırıp tekrar evlerine bırakıyoruz. Engellilerin tüm sporsal ihtiyaçlarını karşılamak amacındayız. Bu çalışmanın hastanemizden başlamasından dolayı ayrıca mutlu oldum" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından eğitimciler Tuğba Çelik ve Ersin Köseoğlu, personele işaret dili ile eğitime başladı.

Hastane Personeline İşaret Dili Eğitimi

Hastane Personeline İşaret Dili Eğitimi

Hastane Personeline İşaret Dili Eğitimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim