• BIST 9645.02
  • Altın 2418.5
  • Dolar 32.5652
  • Euro 34.6991
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Hastane İnşaatı Bitmeden Altyapısı Tamamlanacak

Hastane İnşaatı Bitmeden Altyapısı Tamamlanacak
Elbistan'da yapımı devam eden 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nin kaba inşaatı büyük oranda tamamlanırken, hastane binasının altyapısının tamamlanması...

Elbistan'da yapımı devam eden 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nin kaba inşaatı büyük oranda tamamlanırken, hastane binasının altyapısının tamamlanması amacıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışma yapılacak.

Yapılacak çalışmaları yerinde incelemek ve bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla Elbistan'a gelen Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Mustafa Altunok, Kanal Daire Başkanı Çetin Hurşitoğlu ve KASKİ Elbistan Şube Müdürü Doğan Soner Demirci ile birlikte Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun'u makamında ziyaret etti.

300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi'nin bölge adına çok önemli bir yatırım olduğunu, 2016 yılı sonlarına doğru hizmete açılmasının planlandığını belirten Kaymakam Tuncay Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi'nin de bu süreçte yatırıma büyük destek sunacağını kaydetti.

Hastane inşaatının altyapısının, inşaat aşamasında iken tamamlanması için görüşmeler yaptıklarını dile getiren Kaymakam Akkoyun, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok'un bu amaçla Elbistan'da bulunduğunu söyledi.

Kaymakam Tuncay Akkoyun, şunları söyledi:

"KASKİ Genel Müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyorum. Tabi Elbistan ile ilgili KASKİ'nin çok önemli projeleri var. Hayata geçtiği zaman birkaç kademeli bir iyileştirme olacak. Vatandaşlarımız kaynak suyu içecek, cazibeli olacak, elektrikten tasarruf sağlanacak. Bu sayede vatandaşa yansıtılan meblağ düşecek. Bunun yanında özellikle bugünkü ziyaret sebebiyle ilgili bizim geçen günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Fatih Mehmet Erkoç ile bir görüşmemiz oldu. Hastanemiz yapılıyor ve hastanemiz bitmeden biz altyapı işlemlerinin tamamlanmasını talep ettik. Yani nedir? Kanalizasyon altyapısı, atık su alt yapısı ve yollarla ilgili. Birkaç gün önce sayın genel müdürümüz ile de görüştük. Konuya gerçekten çok hassasiyet ile yaklaştılar. Görüşmenin hemen akabinde gerekli talimatlar verildi, sağ olsun bugün de nezaket gösterip buraya kadar geldi. Konuyu bizzat görecek ve yerinde tespit edecek. Buradaki ziyaret, konuya ne kadar önem verdiklerini, Elbistan'a ne kadar önem verdiklerini gösteriyor. Buda bizi mutlu ediyor. Ben kendilerine bu gayret ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hastanemiz önümüzdeki sene bu vakitlerde bittiği zaman, şimdiden yapacağımız bu altyapı tedbirleri sayesinde sorun yaşamamış olacağız. Bundan sonraki süreçte de inşallah koordineli olarak çalışacağız ve işbirliği içinde olacağız."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim