• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Hasmını Öldüren Zanlıyı Asker Böyle Etkisiz Hale Getirdi

Hasmını Öldüren Zanlıyı Asker Böyle Etkisiz Hale Getirdi
Adana'da bir kişiyi öldürmekten cezaevinde bulunan oğlunu ziyarete gelen babayı tabanca ile vurarak öldüren zanlının asker tarafından etkisiz hale getirildiği...

Adana'da bir kişiyi öldürmekten cezaevinde bulunan oğlunu ziyarete gelen babayı tabanca ile vurarak öldüren zanlının asker tarafından etkisiz hale getirildiği görüntüler ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 8 Ağustos 2015 tarihinde bar önünde çıkan kavgada İzzet Elmastaş (35) isimli şahıs öldürüldü. Polis yaptığı çalışma sonucunda olaya karıştığı ileri sürülen 10 kişiyi gözaltına alıp adliyeye sevk etti. Zanlılardan 18 yaşındaki Gökhan D., İzzet Elmastaş'ı öldürmekten tutuklanarak cezaevine girdi. O günden sonra Gökhan D. ve İzzet Elmastaş'ın aileleri arasında husumet başladı. İddiaya göre, bugün ise Gökhan D.'nin babası Müslüm D. (46), Sarıçam ilçesine bağlı Kürkçüler Mahallesi'ndeki Kürkçüler Cezaevi'nde yatan oğlunu ziyarete gitti. Baba cezaevi girişinde bekleme salonuna geçerek askerlerin kendisini içeri alması için beklemeye başladı. Bu sırada oğlunun öldürdüğü İzzet Elmastaş'ın yeğeni Mehmet Emin E. (18) gelerek Müslüm D.'ye ateş etti. Ağır yaralanan Müslüm D. olay yerinde hayatını kaybederken, bekleme salonunda cezaevindeki yakınını ziyarete gelen bir kişi de omzundan yaralandı. Olaydan sonra kaçmaya çalışan zanlının asker tarafından etkisiz hale getirildiği ortaya çıktı. Asker, zanlıyı yere yatırıp polisin gelmesini bekledi. Bu arada bir kişi de bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Zanlının, başında uzun namlulu silahla bekleyen askere rağmen kendisini görüntüleyen vatandaşa, "4 çocuk babası amcamı öldürdü. Adam 34 yaşındaydı geldi kafasına sıktı. Dayı beni etiketle adım Mehmet Elmastaş, İzzet Elmastaş'ın yeğeniyim" demesi dikkat çekti.

Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Hasmını Öldüren Zanlıyı Asker Böyle Etkisiz Hale Getirdi

Hasmını Öldüren Zanlıyı Asker Böyle Etkisiz Hale Getirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim