• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

’Hasköy Anadolu Avrupa Yolunda’ Projesinin Galası Yapıldı

’Hasköy Anadolu Avrupa Yolunda’ Projesinin Galası Yapıldı
Muş'ta, Hasköy Anadolu Lisesi'nin Erasmus + kapsamında kabul edilen "Hasköy Anadolu Avrupa Yolunda Hepimiz Farklıyız, Hepimiz Eşitiz" projesinin tanıtımı...

Muş'ta, Hasköy Anadolu Lisesi'nin Erasmus + kapsamında kabul edilen "Hasköy Anadolu Avrupa Yolunda Hepimiz Farklıyız, Hepimiz Eşitiz" projesinin tanıtımı yapıldı.

İldeki bir otelin restoranında düzenlenen tanıtım programına Hasköy Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Vali Yardımcısı Ercan Öter, Hakim İlyas Argin, Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel ve davetliler katıldı. Burada açılış konuşmasını yapan Muş valiliği AB ve Dış İlişkiler Uzmanı ve Proje Koordinatörü Ömer Genel, proje ile okul personelinin İngiltere'nin Londra kentinde 7-17 Mayıs tarihleri arasında "eşitlik, farklılık, ayrımcılık karşıtı uygulamalar ve Avrupalılık farkındalığı konularında eğitim alınması hedeflendiğini söyledi. Muş'ta 2015-2016 çağrı döneminde toplam 23 proje başvurusu yapılıp, bunlardan 11'inin hibe almaya hak kazandığını belirten Genel, "Projemizin diğer projelerden farkı sadece Hasköy'de değil il merkezinde de İngiltere ile yapılan ilk proje olma özelliği taşımasıdır. Projemize sağlanan kurumsal destek ile okulumuz yerel ve ulusal, uluslararası platformlarda tanınmasının yanı sıra tanıtım ve reklam faaliyetleri kapsamında kurumsal kimlik de kazanacaktır. Şöyle ki, başarılı bir proje yapmış olmasının vereceği motivasyon ve özgüven ile artık uluslararası projelerin katılımcısı değil planlayıcı ve yürütücüsü olmaya adaydır" dedi.

Proje amacının gerek planlama sürecinde gerekse uygulama sürecinde Muş'ta yapılacak projelere yeni bir bakış açısı ve paradigma değişikliği sağlayabilmek olduğunu ifade eden proje koordinatörü Genel, "Alışılanın dışına çıkarak bu konuda ilk olmak onur verici. İlimizden daha güzel ve daha başarılı projelerin çıkacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Açılış konuşması ve projenin tanıtımından sonra verilen yemekle program son buldu.

’Hasköy Anadolu Avrupa Yolunda’ Projesinin Galası Yapıldı

’Hasköy Anadolu Avrupa Yolunda’ Projesinin Galası Yapıldı

’Hasköy Anadolu Avrupa Yolunda’ Projesinin Galası Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim