• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Haşereyle Mücadele Konusunda Muhtarlar Bilgilendiriliyor

Haşereyle Mücadele Konusunda Muhtarlar Bilgilendiriliyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğü tarafından, 2016 yılında haşerelere...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğü tarafından, 2016 yılında haşerelere karşı yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirme ve istişare toplantıları yapılıyor.

2016 yılı ilaçlama döneminde haşerelerle daha etkin mücadele yapılabilmesi amacıyla ilk olarak ilçe yöneticilerinin katıldığı bir toplantı düzenleyen Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğü, ilçelerde de bilgilendirme toplantılarına başladı. Akçadağ'da düzenlenen bilgilendirme toplantısına Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürü Şaban Aşıcı, Akçadağ Belediye Başkan Yardımcıları Ali Seydi Turan ve Eyüp Işık ile ilgili personel ve muhtarlar katıldı. Toplantı sırasında kısa bir değerlendirmede bulunan Şaban Aşıcı, haşereyle mücadele sırasında mevcut imkan ve kaynakların doğru kullanılması, çevreye daha fazla duyarlı olunması konusunda muhtarlarla birlikte yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Veteriner Hekim Seda Sezik tarafından da sinevizyon eşliğinde, haşerelerle mücadele programının oluşturulması, kültürel mücadele, fiziksel mekanik mücadelenin gerçekleştirilmesi, ULV araçları ile ilaçlama ve etkileri konularında muhtarlara ayrıntılı bilgiler verildi. Düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından Akçadağ Belediye Başkan Yardımcıları Ali Seydi Turan, Eyüp Işık ve mahalle muhtarları, düzenlenen bilgilendirme toplantısı ile yapılan tüm çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi ile çalışanlarına teşekkür etti. Toplantı sırasında Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılan "Haşere ile Mücadele Kılavuzu" kitapçığı dağıtıldı.

Haşereyle Mücadele Konusunda Muhtarlar Bilgilendiriliyor

Haşereyle Mücadele Konusunda Muhtarlar Bilgilendiriliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim