• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Hasan Karakaya’nın cenazesi İstanbul’a getirildi

Hasan Karakaya’nın cenazesi İstanbul’a getirildi
Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'nın cenazesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağı ile İstanbul'a getirildi.

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'nın cenazesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağı ile İstanbul'a getirildi. Apronda uçaktan indirilen cenaze, ailesine teslim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan gezisine katılan ve Medine'de konakladığı otelde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'nın cenazesi İstanbul'a getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağı ile Atatürk Havalimanı'na getirilen cenaze, buradan ailesine teslim edildi. Karakaya, yarın Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Devlet Konukevi'nde Suudi Arabistan gezisine ve Hasan Karakaya'nın ölümüne ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karakaya'nın ailesine ve medya dünyasına başsağlığı diledi. Erdoğan, şunları söyledi: "Ziyaretimizin ikinci gününde Medine'ye geçtik. Oradaki görevlerimizi yaptık. Dün gece de bildiğiniz gibi medya dünyasında Hasan Karakaya'yı saat 01.00 civarında kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine sabırlar diliyorum. Akit gazetesinin tüm mensuplarına aynı şekilde başsağlığı dileklerimizi iletiyorum. Uzun bir dönemdir Hasan Bey'le bir yol arkadaşlığımız vardı. Hemen her seyahatimde yanımda olan bir kardeşimdi. Güçlü bir kaleme sahip olduğuna inanıyorum. Fikir zenginliğinin anında ürettiği cevaplarla doldurulamayacak bir yere sahip olan bir kardeşim olarak kendisini görüyorum. Rabbim'den Rahman ve Rahim ismi şerifiyle tecelli etmesini diliyorum. Yarın Fatih Camii'nde cenaze namazını kılacağız. Edirnekapı Şehitliği'ne defnedeceğiz. Medya dünyasına sabırlar diliyorum."

Hasan Karakaya’nın cenazesi İstanbul’a getirildi

Hasan Karakaya’nın cenazesi İstanbul’a getirildi

Hasan Karakaya’nın cenazesi İstanbul’a getirildi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim