• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Hasan Ali Ceylan: "Kupadan Talihsiz Şekilde Elendik"

Hasan Ali Ceylan: "Kupadan Talihsiz Şekilde Elendik"
Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Ziraat Türkiye Kupası'nda erken veda ettiklerini belirterek, sahalarında oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasından...

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Ziraat Türkiye Kupası'nda erken veda ettiklerini belirterek, sahalarında oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasından puan ya da puanlar alacaklarını kaydetti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda H Grubu'nu 11 puanla ikinci sırada tamamlayıp, son 16 turunda Torku Konyaspor ile eşleşti. Dün oynanan karşılaşmada Antalyaspor, rakibine son dakikalarda yediği golle 1-0 yenilerek kupaya veda etti.

Takımın performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, Antalya'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finaline çıkmayı amaçlamalarına rağmen talihsiz şekilde kupaya veda ettiklerini söyledi.

Futbolcularının bu bilinçle Torku Konyaspor karşısına çıktığını dile getiren Ceylan, "Takımımızın tek hedefi turu geçmekti. Ona göre çalışıp motive olmuştuk. Sahada futbolcularımız gerekli mücadeleyi göstermesine rağmen, tehlike oluşturacak atakları yapamadık. Karşılaşmada zaman zaman bu noktada zorlandık. Maçın sonlarına doğru yediğimiz talihsiz bir golle kupaya veda ettik. Bundan sonra hedefimiz lig olacak. Düşme hattından uzaklaşmak istiyoruz. Alacağımız puan ya da puanlarla bulunduğumuz yerden çok daha iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz" dedi.

Ceylan, kupadan elenme ve ligde alınan başarısız sonuçları yönetim kurulu olarak değerlendirdiklerinin de altını çizdi.

"ETO'O'NUN PERFORMANSINDA SORUN YOK"

Eto'o'nun antrenmanlara çıkmadığı şeklindeki söylemlere ilişkin Ceylan, "Eto'o'nun attığı gollere bakarsak bunu söyleyemeyiz. Torku Konyaspor karşılaşmasında da attığı pas ve deparlara bakarsak performansında sorun olduğunu söyleyemeyiz. Sonuçta futbol takım oyunu. Eto'o gidip tek başına gol atacak değil. Eto'onun takım oyunu ve performansından memnunuz, sorun yok" açıklamasını yaptı.

"FENERBAHÇE MAÇINDA PUAN YA DA PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ"

5 Şubat Cuma günü Antalya Arena'da karşılaşacakları Fenerbahçe mücadelesini de değerlendiren Ceylan, "Türkiye'nin en iyi ve en güçlü takımlarından birine karşı oynayacağız. Futbolcularımız da bunun bilincinde. Bütün takım elinden gelenin en iyisini yaparak taraftarımıza güzel bir oyunun yanında puan veya puanlar vermek istiyoruz. Antalyaspor olarak bunu yapabilecek gücümüz var. İnşallah alacağımız sonuçtan herkes mutlu olur" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim