• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Harran Üniversitesinde Binlerce Fidan Dikildi

Harran Üniversitesinde Binlerce Fidan Dikildi
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı, bir sigorta şirketiyle birlikte "Sosyal Bilinci Oluşturma Projesi" kapsamında, Osmanbey Yerleşkesinde, 9...

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı, bir sigorta şirketiyle birlikte "Sosyal Bilinci Oluşturma Projesi" kapsamında, Osmanbey Yerleşkesinde, 9 bin 400 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.

Fidan dikimine Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Aydemir, sigorta şirketi Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Karahançer, öğretim elemanlari, öğrenciler, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

DİĞER ŞİRKETLERİMİZİ DE BEKLİYORUZ

Ağaç dikim töreninde konuşan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, "Peygamberimiz, kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki bir fidanı dikin demiştir. Sigorta şirketi yaklaşık 9 bin 400 adet fidan hibe etti, kendilerine teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve güzel bir iş yaptılar. Firmalarımızı, sivil toplum kuruluşlarını da bekliyoruz, gelip burada fidan dikimi yapabilirler. Fidan dikimi yapan şirketlerimizin adını, dikim yapılan fidanlığa vereceğiz" dedi.

BU PROGRAM SOSYAL BİR PROJEDİR

Fidan bağışının kendileri için çok anlamlı bir bağış olduğunu söyleyen Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Aydemir ise, "Bu program sosyal bir projedir, bu kapsamda sigorta şirketinin her yıl yapmış olduğu çevre bilinci oluşturma desteklerinden bir tanesidir. Bu kapsamda fakültemizi tercih etmeleri bizi ziyadesiyle memnun etmiştir" diye konuştu.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Sigorta şirketi Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Karahançer ise, "Daha önce ülkemizin 4 farklı bölgesinde bu projeyi gerçekleştirdik. Bu sene Harran Üniversitesinde bu projeyi gerçekleştirmek kısmet oldu. Bu yıl buraya ilk dikimimizi yaptık. Şirket olarak üniversitemize desteğimiz devam edecek" dedi.

Fidan dikim etkinliği dolayısıyla Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın tarafından Oğuz Karahançer'e plaket takdim edildi.

Harran Üniversitesinde Binlerce Fidan Dikildi

Harran Üniversitesinde Binlerce Fidan Dikildi

Harran Üniversitesinde Binlerce Fidan Dikildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim