• BIST 9693.46
  • Altın 2509.906
  • Dolar 32.5696
  • Euro 34.7707
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Harran Üniversitesi, Üniversitelerarası Voleybolda 1. Lige Çıktı

Harran Üniversitesi, Üniversitelerarası Voleybolda 1. Lige Çıktı
Harran Üniversitesi, Erkek Voleybol takımı Antalya Belek'te düzenlenen Üniversiteler arası Voleybol 2. lig şampiyonasında namağlup şampiyon olarak Üniversitelerarası...

Harran Üniversitesi, Erkek Voleybol takımı Antalya Belek'te düzenlenen Üniversiteler arası Voleybol 2. lig şampiyonasında namağlup şampiyon olarak Üniversitelerarası 1. Lige yükseldi.

Antalya Belek'te düzenlenen Üniversiteler arası Voleybol 2. Lig Şampiyonası'nda şampiyonluğu elde eden Harran Üniversitesi Voleybol Takımı 2016-2017 sezonunda Harran Üniversitesini 1. Lig de temsil edecek.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Gökhan, "Takım olarak özverili bir şekilde çalıştılar. Bir birileri ile çok uyumlu bir takım haline geldiler. Bu birlik ve beraberlik başarıyı getirdi. Başta takım antrenörü Dr. Yakup Aktaş olmak üzere tüm voleybolcularımızı kutluyorum. Bu başarı hepimizin" dedi.

Takımın Antrenörü Araştırma Görevlisi Dr. Yakup Aktaş ise "15 - 20 Aralık tarihleri arasında Antalya Belek'te düzenlenen Üniversiteler arası Voleybol 2. Lig şampiyonasında centilmence geçen turnuvada Üniversitemiz Voleybol takımı 1. Lige yükselmiştir. 1. Lige çıkmayı hedeflemiştik. Sezon başından beri disiplinli bir şekilde çalışmalarımız sürdürdük. Bunun sonucunda emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Turnuvalarda takımı yalnız bırakmayan Doç. Dr. İsmail Gökhan ve Yunus Suluntay'a, bu başarının baş mimarı voleybolcularımıza ve bizlere destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu kupayı da her konuda bizlere desteğini esirgemeyen Rektörlüğümüze armağan ediyorum" diye konuştu.

Harran Üniversitesi Erkek Voleybol Takımının şampiyon olduğu grupta, Siirt Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Batman Üniversitesi yer alıyordu.

Harran Üniversitesi, Üniversitelerarası Voleybolda 1. Lige Çıktı

Harran Üniversitesi, Üniversitelerarası Voleybolda 1. Lige Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim