• BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Harran Belediyesi’nden Eğitime Destek

Harran Belediyesi’nden Eğitime Destek
Kümbet evleri, dünyanın ilk İslam üniversitesi, surları, camileri ve türbeleriyle açık hava niteliğinde olan Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde eğitim...

Kümbet evleri, dünyanın ilk İslam üniversitesi, surları, camileri ve türbeleriyle açık hava niteliğinde olan Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde eğitim sorunları da masaya yatırıldı.

Son dönemlerde yatırım atağına geçen Harran ilçesindeki eğitim sorunları da masaya yatırıldı. Harran Belediye Başkanı mehmet Özyavuz, "En büyük yatırım eğitime yapılan yatırım" anlayışı ile ilçe merkezindeki okullar ile kırsal bölgedeki eğitim kurumlarının eksiklerini tespit ve tamamlama çalışmalarına başladıklarını söyledi. Başkan Özyavuz'un bizzat okulları gezerek yürüttüğü çalışma doğrultusunda okulların tespit edilen eksiklikleribelediye ekipleri tarafından gideriliyor. Belediye ekipleri, Harran Selahattin Eyyübi Anadolu Lisesi'ne idare odası takımı alırken, okulun kütüphanesi düzenlenerek kitap eksikleri giderildi. Harran Kız Teknik Lisesi'nde ise okul öncesi iki sınıfın donanımları yapıldı. Eğitim atağını kent merkezindeki okullarla yetinmeyen Harran Belediyesi, kırsal bölge okullarını da unutmadı. Belediye ekipleri, ilçe kırsalındaki birçok okula boya, çöp konteyneri, oyun alanları, su ve elektrik malzemeleri yardımında bulundu. Yolları bozuk olan okulların ise yolları yapıldı.

GELECEK EĞİTİMDE

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran'ın gelişmesini bir bütün olarak gördüklerini belirterek, bölge geleceğinde eğitimin çok önemli olduğunu vurguladı. Özyavuz, "Belediye olarak imar, altyapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürürken, yolu yaparken eğitimi atlamak olmaz. Çünkü geleceğimizin teminatı şu an öğrenci olan çocuklarımızdır. Onlara en iyi eğitimi vermeliyiz ki, gelecekte Harran'ı çok daha güzel yerlere taşısınlar. Bu nedenle merkezi yönetimlerle işbirliği yaparak okullarımızın eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Hedef daha güzel bir Harran" dedi.

Harran Belediyesi’nden Eğitime Destek

Harran Belediyesi’nden Eğitime Destek

Harran Belediyesi’nden Eğitime Destek

Harran Belediyesi’nden Eğitime Destek

Harran Belediyesi’nden Eğitime Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim