• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi’nden MHP’ye Ziyaret

Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi’nden MHP’ye Ziyaret
Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Hacı Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Oğuz...

Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Hacı Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever'i makamında ziyaret etti.

MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever ve il yönetim kurulu, Dernek Başkanı Hacı Şahin'i parti binasında karşıladı. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ve samimi bir hava içerisinde yapıldı. Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Eskişehir'de bulunan sivil toplum kuruluşlarını, siyasi partileri, dernekleri sıra ile ziyaret ediyorum. Derneğimizin çalışmalarını anlatıyorum. Derneğimizin çalışmalarını anlattığım konular arasında şu konulara değindim, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunulan önergelerimizi açıklıyorum. Katma Değer Vergisi (KDV) ve Özel Tüketim Vergisi'nden (ÖTV) gazi ve şehit ailelerinin faydalanması. Şehit ve malul gazi çocuklarının vakıf üniversitelerinde burslu okutulmaları. Sosyal yardımlaşma tarafından yapılan yardımlarının düzenlenmesi, mevzuat dağınıklığının giderilmesi, dernek örgütlenmesinin desteklenmesi ve mali yardım yapılması. Rütbeli ordu vazife malullerinin maaş artışı. 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu'na göre kira yardımı yapılanların kiralama süreleri 15 yıla çıkarılması ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne önergeler verdik" ifadelerini kullandı.

MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Dernek Başkanı Hacı Şahin sevdiğimiz ve değer verdiğimiz arkadaşımızdır. Çalışmalarında başarılar dileriz. Bende kısaca, Eskişehir'de MHP'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdim. İnşallah yakın bir zamanda iadei ziyarette bulunacağız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim