• BIST 9557.92
  • Altın 2487.648
  • Dolar 32.4936
  • Euro 34.7959
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

Haram Lokma Yedirmeyen Annelere BEYAZ GÜL

Haram Lokma Yedirmeyen Annelere BEYAZ GÜL
İstanbul Haber Ajansı ve Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat, "Haram Lokma Yemedim" diyen gözaltındaki polis şeflerinin ailelerini ziyaret ederek BEYAZ GÜL dağıttı.

17 Aralık ve 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonunu yapan polis şeflerinin gözaltına alınmasından sonra gözaltında sağlık kontrolüne giden polislerin kelepçeli olarak ellerini kaldırıp "HARAM LOKMA YEMEDİM" demeleri, kamuoyunda büyük karşılık buldu.

İstanbul Haber Ajansı ve Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat, "Haram Lokma Yemedim" diyen gözaltındaki polis şeflerinin ailelerini ziyaret ederek BEYAZ GÜL dağıttı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün önünde 48 saattir bekleyen gözaltındaki polis şeflerinin ailelerini beyaz güller ile ziyaret eden Recep Canpolat, 17 Aralık ve 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonunu yapan polis şeflerinin gözaltına alınmasının manidar olduğunu belirterek, "mazlumların yanında olmak, inancımın gereğidir" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın taraf olduğu bu operasyonda, kendisininde bir duruş sergilemek adına taraf olduğunu kaydeden Recep Canpolat, "Haram lokma yemedim diyen polis şeflerinin söylemi karşısında suskun kalmak acizliktir. Hukukun olmadığı yerde, orman kanunları geçerli olur. Gözaltındaki polis şefleri suçluysa, 4 bakan neden istifa ettirildi? Bu bir darbe operasyonu ise fezlekeler neden Meclis'ten kaçırılıyor? Sayın Başbakan 'ben tarafım' demişti. Ben de bir tarafım. Zalimin karşısında mazlumun yanında tarafım. Tarihin her döneminde zalimler vardı. Bu zalimler hiçbir zaman baki olamamıştır. Allah mazlumun yanındadır" dedi. 

Gece yarısı gözaltına alınan emniyet mensuplarının ailelerine destek olmak için İstanbul Vatan Emniyet'in önünde bulunan ailelere gül dağıtan Recep Canpolat "Beyaz gül Peygamber Efendimiz ’in kokusunu simgeler. Beyaz aynı zamanda saflıktır, temizliktir duruluktur. Televizyonlarda izledim. Bir vatandaş olarak polis şeflerinin çocuklarının gururla babalarının kelepçeli fotoğraflarını taşıdığını üzerlerine tişört olarak giydiklerini gördüm. Orada bir annenin çıkıp 'ben çocuğuma haram lokma yedirmedim, bir polis şefinin de 'haram lokma yemedim' demesi üzerine beyaz güller aldım. Buradaki annelere saflığın ve temizliğin simgesi olarak eşlerine ve çocuklarına vermek istiyorum. Haram Lokma yedirmeyen annelere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

canpolat_1.jpg

canpolat_2.jpg

Haber: Mustafa Buğra BULANIK - İstanbul Haber Ajansı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim