• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Hanımlar Spor Merkezlerinde Sosyalleşecek

Hanımlar Spor Merkezlerinde Sosyalleşecek
Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezlerinde pilates, step, aerobik ve fitness branşlarında eğitim gören hanımlar spor yaparak sosyalleşecek.

Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezlerinde pilates, step, aerobik ve fitness branşlarında eğitim gören hanımlar spor yaparak sosyalleşecek.

Alanlarında profesyonel eğitmen kadrosu ile ilçenin 16 farklı noktasında eğitim veren spor merkezlerinde, hanımlar daha sağlıklı bir yaşam için ter dökecek. Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezleri, yeni yılda obeziteyle mücadele ve daha sağlıklı bir yaşam için 18- 60 yaş aralığındaki hanımlara profesyonel eğitmen kadrosu ile hizmet vermeye devam edecek. pilates, step, aerobik ve fitness branşlarında uygulamalı egzersiz programlarının yanı sıra genel beslenme, ilk yardım, sporcu sağlığı gibi konularda teorik derslerinde verildiği spor merkezlerinde hanımlara yönelik sosyal ve kültürel etkinlik ve aktivitelerde düzenlenecek. Şehitkamil Belediyesi Şamdan Bayan Spor Merkezi Antrenörü Gamze Polat, spor merkezlerinde geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeni yılda da sportif, sosyal ve kültürel hizmetlerle hanımların yanında olacaklarını belirtti. Polat, "İlçemizin 16 farklı noktasında faaliyetlerini sürdüren spor merkezlerimizde hem ev hanımlarımıza hem de çalışan hanımlara yönelik farklı gün ve seans seçeneklerimiz mevcut. Eğitim programımızda uygulamalı egzersiz çalışmalarının yanı sıra üyelerimizin günlük hayatta faydalandıkları teorik eğitimlerde sürdürülecek, yeni dönemde hanımlara yönelik moral depolayacakları ve günlük işlerine daha çok motive olacakları sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye de devam edeceğiz" dedi.

SAĞLIK YAŞAMIN DEĞİŞMEZ ADRESİ

Uzman eğitmen kadrosu kontrolünde gerçekleştirilen eğitimler neticesinde sağlıksız besleme, istenmeyen kilolar ve birbirinden farklı fiziksel rahatsızlıklardan kurtulan hanımların değişmez adresi haline gelen Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezlerinde hizmetin kalitesi her geçen gün yükseliyor. Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezlerinde görev yapan antrenörlere yönelik gerçekleştirilen eğitime katılan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, Bayan Spor Merkezlerinin sağlıklı bir yaşama adım atmak isteyen hanımların değişmez adresi haline geldiğini belirtti.

HANIMLARA MUTLU YAŞAM

Eğitimler esnasında bayan spor merkezleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yardımcısı Özkeçeci,"Spor Merkezlerimizden faydalanan üyelerimiz bir yandan uygulamalı egzersiz programlarına katlıyor, bir yandan da düzenlen etkinlik ve aktivitelerle sosyalleşebilme fırsatı elde ediyorlar. Uzun bir dönem spor merkezlerimizden faydalanan üyelerimiz genel anlamda sağlık problemlerinden kurtulduklarını, yeni arkadaşlık ilişkileri kurduklarını ve günde sadece 1 saatlerini spora ayırarak, her anlamda daha mutlu bir yaşam sürdüklerini ifade ediyorlar. Bu güzel dönütler neticesinde bizde Şehitkamil Belediyesi olarak üyelerimizin daha modern şartlarda spor yapabilmeleri adına tesislerimizi yeniliyor, spor aletlerinin sayısını ve içeriğini arttırıyoruz. Ben tüm hanımları sağlıklı, mutlu ve daha sosyal bir yaşam için spor merkezlerimize davet ediyorum" diye konuştu.

Hanımlar Spor Merkezlerinde Sosyalleşecek

Hanımlar Spor Merkezlerinde Sosyalleşecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim