• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Hanımlar Dostluk Yemeğinde Buluştu

Hanımlar Dostluk Yemeğinde Buluştu
Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu Okul Aile Birliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Dostluk ve Kaynaşma Yemeği düzenledi.

Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu Okul Aile Birliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Dostluk ve Kaynaşma Yemeği düzenledi. Okul Aile Birliği Başkan Vekili Havva Kurt, "Mutlu, başarılı çocukları yetiştiren ailelerin başta biz annelerin mutlu ve neşeli olması gerektiğine inanıyoruz. Okulumuzu aile haline getirerek, bütün problemlerini el birliği içinde çözeceğiz." dedi.

Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu'nda öğretmenler, aile birliği üyeleri, aile birliği sınıf temsilcisi anneler ve diğer misafirler ile yaklaşık 200 kişilik bir grupla Teras-2 Restoranda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü "Dostluk ve Kaynaşma Yemeğinde" bir araya geldi. Biletli olarak verilen yemekten elde edilen gelirin okul bütçesine katkı sağlayacağı belirtildi.

Okul Aile Birliği Başkan Vekili Havva Kurt yemek öncesinde yaptığı konuşmada, "Bu yemeği gerçekleştirme amacımız okulumuza katkı sağlamak, veli-öğretmen ve öğrencilerimizi birlik ve beraberlik duygusu ile bir araya getirerek kaynaştırmak, veliler arası iletişimi ve iyi vakit geçirmelerini sağlamaktır. Mutlu, başarılı çocukları yetiştiren ailelerin başta biz annelerin mutlu ve neşeli olması gerektiğine inanıyoruz. Okulumuzu aile haline getirerek, bütün problemlerini el birliği içinde çözeceğiz." dedi.

KADINLAR BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN HATIRLANMALI

Okul Müdür Yardımcısı Cazibe Akyol ise konuşmasında kadının toplum içindeki önemi ve yerine değinerek etkinliğe katılan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Dostluk ve Dayanışma Yemeğine katılan hanımlar, canlı müzik eşliğinde yemeklerini yerken böyle bir etkinliği düzenledikleri için okul aile birliğine teşekkür etti. Hanımlar kendilerinin sadece bir gün hatırlanmasının yeterli bulmadıklarını, diğer günlerde de kadınların önemsenmesini ve değerlerinin farkına varılmasını beklediklerini belirtirken, yemek sonunda en fazla bilet satan sınıf temsilcilerine çiçek takdim edildi.

Hanımlar Dostluk Yemeğinde Buluştu

Hanımlar Dostluk Yemeğinde Buluştu

Hanımlar Dostluk Yemeğinde Buluştu

Hanımlar Dostluk Yemeğinde Buluştu

Hanımlar Dostluk Yemeğinde Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim