• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C

Hanefi Bostan: “Hain Tezgahlar Bozulacaktır”

Hanefi Bostan: “Hain Tezgahlar Bozulacaktır”
Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı M. Hanefi Bostan, İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör olayını lanetleyerek, "Bir kez daha kararlılıkla vurgulamak...

Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı M. Hanefi Bostan, İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör olayını lanetleyerek, "Bir kez daha kararlılıkla vurgulamak isteriz ki Türk milleti üzerinde kurgulanan bu tezgahı ve sinsi elleri kırarak oyunlarını bozacaktır" dedi.

Türk Eğitim- Sen İstanbul İl Başkanı M. Hanefi Bostan İstiklal Caddesi'nde 4 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını lanetledi. Bostan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde ülkemizin büyük şehirlerinde peş peşe yaşanan hain saldırılara bir yenisi daha eklendi. Bugün İstanbul İstiklal Caddesinde bir canlı bomba tarafından düzenlenen saldırıda şu ana kadar, biri canlı bomba olmak üzere 5 kişi öldü, 36 kişi yaralandı. Türkiye'nin uzun yıllardır kanayan yarası olan terör belası çirkin ve iğrenç yüzünü artık sivil vatandaşlara da saldırarak göstermektedir.Milletimizin huzuru, birliği ve dirliğine kast eden hainlerin boş bir hayal peşinde koştukları ortadadır. Asırlardır bu topraklarda yaşamanın bedelini kanla, canla ödeyen bu millet eşkıyaya ve haçlı zihniyetinin dayatmalarına pabuç bırakmayacaktır.Milletimiz topyekun ayağa kalkarak terörü yenecek ve hain tezgahları bozacaktır.Son günlerde art arda yaşanan patlamalarla birlikte ülkemizin geleceğinin ciddi bir tehdit altında olduğu bir gerçektir. Ülkemizi yöneten siyasi iktidarın bu olaylar karşısında kararlılıkla durarak Türk milletine uzanan bu kirli elleri bir an önce bertaraf etmesi gerekmektedir.Genç yaşlı, kadın erkek, çoluk çocuk demeden hedef seçen eli kanlı katillerin arkasındaki şer odakları gün yüzüne çıkarılmalı ve hak ettikleri cezalara çarptırılmalıdırlar. Yüzyıllardır Türk milletine kin ve nefret besleyen, teröristleri maşa gibi kullanan malum zihniyetin bütün planları deşifre edilmeli ve gerekirse hesaplaşmaya gidilmelidir.Bir kez daha kararlılıkla vurgulamak isteriz ki, Türk milleti üzerinde kurgulanan bu tezgahı ve sinsi elleri kırarak oyunlarını bozacaktır.İstanbul İstiklal Caddesinde yaşanan bu hain saldırıyı şiddetle lanetliyor, hayatını kaybedenlere yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz".

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim