• BIST 9548.09
  • Altın 2495.517
  • Dolar 32.4859
  • Euro 34.5384
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Hamzaoğlu: 'Umut varsa sonuna kadar kovalamalıyız'

Hamzaoğlu: 'Umut varsa sonuna kadar kovalamalıyız'
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Benfica yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, “Bundan sonra hedefimiz Avrupa Ligi demek için erken. İki maçımız daha var. Belki zor gözüküyor ama bir umut varsa biz de sonuna kadar kovalamak durumundayız”

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında deplasmanda Benfica ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Yasin’in pozisyonu gol olabilirdi ve en kötü bir puanla ayrılabilirdik ama olmadı. Bunlar futbolda oluyor. Yediğimiz goller duran toptan. Oyunun geneline baktığımızda Benfica’ya karşı oynamamız gerektiği gibi oynadık, mücadele ettik. Sonlara doğru rakibi kendi sahasına kapattık ama golü bulamadık. Bundan sonra hedefimiz Avrupa Ligi demek için erken. İki maçımız daha var. Belki zor gözüküyor ama bir umut varsa biz de sonuna kadar kovalamak durumundayız. İki maçımızı da kazanmak için uğrayacağız. Başka bir düşüncemiz olmaz. Maçları bitirdikten sonra durumumuza bakarız” dedi.

“KART GÖRMEMELERİ LAZIMDI”

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’ın sarı kart görerek cezalı duruma düşmelerinin hatırlatılması üzerine maçın gergin bir atmosferde geçtiğini ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Zaman zaman bu tür kartlar olabiliyor. Görmemeleri dileğimiz ama her maçta birbirine benzemiyor. Oyuncular bazen gergin olup anlamsız kart görebiliyor. Ben çok da anormal bulmuyorum” diye konuştu.

“DURAN TOPLARDA ETKİLİ OLDUKLARINI BİLİYORDUK”

İkinci golü zamansız yediklerini ifade eden Hamzoağlu, “Beraberliği yakaladıktan sonra o hamleleri yapsaydık oyun belki lehimize dönebilirdi. Oyunu çevirmek zor oldu. Rakibin oyuncuları boş oyuncular değil. Duran toplarda etkili olduklarını biliyorduk” diye konuştu.

“UMUT GİRDİKTEN SONRA POZİSYON BULDUK”

Umut girdikten sonra ceza sahası içinde daha çok bulunduklarını dile getiren başarılı teknik adam, sözlerini şöyle tamamladı:

“Burak ile ikisinin özellikleri farklı. İkisinden aynı şeyleri beklemek bazen çok zor. Ne Burak’ın gol vuruşları Umut’ta var. Ne de Umut’un deparları ve baskısı Burak’ta var. İkisi de ikisinde olsun diye uğraşıyoruz ama bir yere kadar. Oyuncularımız artık belli bir şeye geldiler.”

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim