• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Hamzaoğlu: Deniz Ateş Bitnel'in o duruma düşmesine üzüldüm

Hamzaoğlu: Deniz Ateş Bitnel'in o duruma düşmesine üzüldüm
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'de dün akşam Galatasaray ile Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada yaşanan hakem olaylarına ilişkin...

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'de dün akşam Galatasaray ile Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada yaşanan hakem olaylarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Aslında üzüldüm ben Deniz Ateş Bitnel'e. O duruma düşmesine üzüldüm. Bu maçın böyle olmasına üzüldüm." dedi.

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 23. haftasında deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde antrenman sahası kenarında basın açıklaması düzenleyen Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldıkları maçı değerlendirdi.

"KÖTÜ OLAN SEYİRCİSİZ OLMASIYDI"

Fenerbahçe ile geçtiğimiz haftada oynadıkları maç için seyircisiz oynanmasının kötü olduğunu da belirten başarılı teknik adam, şunları dile getirdi:

"Kötü olan tarafı seyircisiz olmasıydı. İlk yarıdaki oyun istediğimiz gibi değildi. Kazanmak için sahadaydık ama Fenerbahçe ile oynadığımızın da farkındaydık. Son paslarda iyi değildik. İkinci yarıda oyuna ortak olduk. Topa daha çok hakim olmaya başladık. Fenerbahçe oyun olarak maçın genelinde üstün oynadı ve 0-0 beraberlikle bitirdik. Eskişehirspor son maçına baktığımızda toparlandı. İyi de takviyeler yaptılar. Kolay bir maça çıkmayacağız. İyi bir sonuçla dönüp hedeflerimize devam etmek istiyoruz."

"İLK 10 İÇİNDE BİTİRİRSEK İYİ BİR YERDE BİTİRMİŞ OLACAĞIZ"

Hamzaoğlu, bu sezonki hedefin sorulması üzerine, "Avrupa hedefinden uzak görünüyoruz. Bu seneki hedefimiz ilk 10'un içerisinde bitirirsek iyi bir yerde bitirmiş olacağız. Önümüzdeki yılın da planlamasını yapmaya başladık. İnşallah bu sene istediğimiz gibi bitirip seneye çok daha hedefe giden bir Bursaspor olmayı amaçlıyoruz." diye cevap verdi.

Seyircisiz maç oynanması konusundaki bir soruya ise Hamzaoğlu, seyircisiz oynamanın kimseye mutluluk vermeyeceğini belirterek, "Onların olmadığı maç kimseye zevk vermez. Fenerbahçe ile oynadık ama keyif almadık. Bir maç oynadık. Kazanmaya çalıştık. Ne tepki hissettik ne güzellikleri gördük. Her maçı nasıl seyirci ile oynatırız bunu düşünmemiz lazım." dedi.

Bir gazetecinin, dün akşam oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçındaki hakem olaylarını sorması üzerine Hamzaoğlu, "Aslında üzüldüm ben Deniz Ateş Bitnel'e. O duruma düşmesine üzüldüm. Bu maçın böyle olmasına üzüldüm. Hatalar olacak. Bu oyunun doğasındaki hataları sindirebilmek önemli olan. Hakem de hata yapacaktır. Onların hatalarını hoşgörü ile karşılayabiliyoruz." diyerek, şöyle devam etti:

"Maçtan sonra asıl düşündüren şeyler diğer konular. Biz bunları niye toplum olarak düzeltemiyoruz. Bu hataları niye önüne geçilmez bir hale getiriyoruz bunları konuşmak lazım. Her pozisyondan sonra hakeme itiraz var. Bizde böyle lig oynanıyor. Hata yapabilir dönüp arkamıza gitmeyi bilmemiz lazım. Biz maalesef kendi hatalarımızı görmeyip başkalarının açığını kovalıyoruz. Herkes kendi hatalarını düzeltse her şey yoluna girecek. Biraz da saygılı güvenli olsak her şey düzelecek. Ama hep kötü tarafından bakmayı tercih ediyoruz. İnşallah biran önce düzeltiriz kendimizi."

"SUTTER'E TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜZ"

Hamzaoğlu, ilerleyen dönemlerde gençlere daha fazla şans verebileceğini sözlerine ekledi.

Tom De Sutter'in Çin'e transfer olup olmayacağı yönündeki soruya ise Hamzaoğlu, "Şuan bizim oyuncumuz. Teklif yok. Gelirse düşünürüz." şeklinde cevap verdi.

Hamzaoğlu: Deniz Ateş Bitnel'in o duruma düşmesine üzüldüm

Hamzaoğlu: Deniz Ateş Bitnel'in o duruma düşmesine üzüldüm

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim