• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Hamzaoğlu Berlin'deki final sonrası Dani Alves'le buluştu

Hamzaoğlu Berlin'deki final sonrası Dani Alves'le buluştu
Cimbom'un teknik patronu, maç sonrası buluştuğu tecrübeli sağ beke "Seni takımımda istiyorum" dedi. "Anlaşırsak seve seve oynarım" yanıtını aldı. Buluşmanın ardından sambacı 3 yıllığına 20 milyon euro istediğini Sarı-Kırmızılı kulübe iletti. Aslan'ın tekl

Trans­fer­de çı­ta­yı yük­sek tut­mak ni­ye­tin­de olan Ga­la­ta­sa­ray'ın rü­ya­la­rı­nı Da­ni Al­ves süs­lü­yor. 2008'den be­ri for­ma giy­di­ği Bar­ce­lo­na'da ba­şa­rı­dan ba­şa­rı­ya ko­şan Bre­zil­ya­lı sağ bek için Cim­bom'un biz­zat tek­nik di­rek­tör Ham­za Ham­za­oğ­lu va­sı­ta­sıy­la gi­ri­şim­de bu­lun­du­ğu or­ta­ya çık­tı.

Genç ho­ca­nın cu­mar­te­si gü­nü Ber­lin'de oy­na­nan Şam­pi­yon­lar Li­gi fi­na­li son­ra­sı Al­ves'le bir ara­ya gel­di­ği öğ­re­nil­di.

"ARTIK TOP YÖNETİMDE"

Hamzaoğlu başarılı sağ beke “Seni beğeniyle izliyor  ve takımımda görmeyi çok istiyorum” dedi. Alves de içten bir yanıtla “Benim çok sayıda Türk arkadaşım var. Anlaşırsak Galatasaray'da seve seve oynarım” diye konuştu.

Bunun üzerine Hamzaoğlu, “Transferini kulüp yönetimine de ilettim. Bundan sonrası onların işi. Beklemek zorundayız” ifadelerini kullandı.

PARA KONUSU İŞİ BOZDU

Ancak bu görüşmenin ardından transfer mali konularda kilitlendi. Alves, ertesi gün menajeri vasıtasıyla Galatasaray'la bağlantı kurup 5'er milyon eurodan 3 yıllık sözleşme ve 5 milyon euro imza parası talep ettiğini bildirdi. Sarı-Kırmızılılar ise 3 yıl için en fazla 14 milyon euro ödeyecekleri yanıtını verince girişim askıda kaldı.

MİLAN DEĞİL JUVENTUS

Öte yandan Alves'e en iyi teklif İngiliz devi Manchester United'dan geldi. Fransa'dan Monaco ve PSG'nin de talip olduğu 31 yaşındaki futbolcu ile İtalya'dan da bilinenin aksine Milan değil Juventus yakından ilgili.

Barça da Alves'e sözleşme uzatma teklifinde bulundu. Ancak Alves hem bu teklifi tatmin edici bulmuyor hem de “Barça’yı zirvedeyken bırakmak istiyorum” şeklindeki görüşü ağır basıyor.

NOTLAR...

- Dani Alves bu sezon Barcelona formasıyla 46 resmi maça çıktı. 11 kez takım arkadaşlarına gol pası verirken gol atmayı başaramadı.

- Alves, Juventus’u yendikleri finalde 3’üncü Şampiyonlar Ligi Kupası kaldırdı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim