• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Hamza hoca radikal bir karar alıp PAF takımıyla...'

Hamza hoca radikal bir karar alıp PAF takımıyla...'
Astana karşısında kaybedilen 2 puanın faturasını futbolculara kesen Galatasaray camiası " Astana maçının izahı yok, alınan 1 puan tamamen futbolcuların kötü performansı ve lakayt tavırlarından dolayı olmuştur" görüşünde birleşti.

Dün akşam Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Kazak ekibi Astana ile karşı karşıya gelen Galatasaray, aldığı sonuçla taraftar ve camiasına tam bir şok yaşattı. Futbol olarak ilk yarıda silik bir görüntü çizen sarı kırmızılı ekip Bilal’in golüyle öne geçse de ikinci yarıda üçüncü sınıf takımdan yenen baskı ve futbolcuların telaşlı hali Galatasaraylı futbol severleri resmen dehşete düşürdü.

TARAFTARLAR FATURAYI HAMZA HAMZAOĞLU'NA ÇIKARDI AMA...

Alınan 2-2’lik beraberlikten sonra hiç kuşku yok ki fatura yine Hamza Hamzaoğlu’na çıktı. Deneyimli teknik adamın oyun içerisinde yaptığı değişiklikler ve takımın umarsız hali sarı kırmızılı taraftarların sabrını taşırırken, Hamza Hamzaoğlu’nun flu futbolu net bir görüntüye alamaması acizlik olarak yorumladı.

Maçın bitiş düdüğüyle beraber kimi futbol otoriteleri Hamza Hamzaoğlu’nu hedef alırken, kimi yorumcular ise beraberliğin sebebini bazı futbolcuların bitik görüntüsü ve takım olarak oyuncuların kişisel hatalarına bağladı. 

DEFANS VE DEFANSİF OYUNCULAR BU KADAR HATA YAPARSA...

Carole, Semih Kaya, Hakan Balta, Yasin Öztekin ve kimi zaman Bilal Kısa’nın akıl almaz hatalarına Podolski’nin ruhsuz futbolu eklenince Galatasaray, Kazakistan deplasmanından hayal kırıklığı ile ayrıldı yorumları peşi sıra gelmeye başladı. Hamza Hamzaoğlu’nun yaptığı değişiklikleri ve oyunu okuyamama eleştirilerini kenara bırakan camiadan bazı isimlerin “Hamza hoca yanlış kadroyla oyuna başladı, hatalı değişiklikler yaptı deseler de karşımızdaki takım Astana’ydı. Bu takımı yenememenin sorumlusu futbolculardır.

Süper Lig’de de hemen hemen bu kadroyla ve bu sistemle oynuyoruz, ne oldu yani? Hamza Hamzaoğlu Muslera’dan forvet mi yapmaya kalktı. Astana maçının izahı yok, alınan 1 puan tamamen futbolcuların kötü performansı ve lakayt tavırlarından dolayı olmuştur. Hamza hoca radikal bir karar alıp PAF takımıyla bile buraya gelseydi G.Saray’ın bu takımı yenmesi lazımdı” dedikleri öne sürüldü.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim